Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz, ha valaki...

Szerintetek gáz, ha valaki huszonévesen kezdi el építeni az életét?

Figyelt kérdés

Például akkor jön rá,hogy mégis merre szeretne elindulni,mik is fontosak számára az életben.

Ugyanis eddig úgymond "csigaházban élt".

2018. nov. 12. 20:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
63%
Ilyenkor mindig elgondolkozom, hogy ha azt mondják, hogy gáz, akkor innentől örök életedre "melós" maradsz?
2018. nov. 12. 20:46
 12/18 anonim ***** válasza:
77%
Hogy a lány mi alapján hogyan fog reagálni, azt előre nem tudhatjuk. Lehet, hogy lenéz. De akár egy üzemvezetőt is lenézhet, hogy miért nem cégvezető. Másrészt az is lehet, hogy méltányolja az igyekezetedet és az erőfeszítéseidet, hogy teszel valamit a boldogulásod érdekében.
2018. nov. 12. 21:03
 13/18 anonim ***** válasza:
62%

szerintem gáz. alap dolog egy 12 évesnél az lenne, hogy saját lakás, autó, feleség, gyerekek, jó egzisztencia meglegyen.

komolyra fordítva 50 éveseknek nincsenek meg ezek, nem hogy 20-as években.

26f

2018. nov. 12. 21:14
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm,hogy ennyien adtatok normális válaszokat a kérdésemre!:)

Viszont,akkor úgy látszik,hogy más társaságban kellene mozognom,mint ahol eddig.Itt ugyanis azt vettem észre,hogy kissé sznobok az emberek.Egy kis csóró senkinek érzem magam néha közöttük.:/

2018. nov. 12. 21:58
 15/18 he84 ***** válasza:
52%
Teljesen normális huszonévesen, nem kell aggódnod. Vannak olyanok is, akik később is tanulnak, akkor keresnek munkát, mégis ha egy normális embert fognak ki, akkor nem fogják emiatt lenézni, vagy otthagyni. Aki ilyen miatt bármikor lenéz és otthagy, az nem érdemel meg, az egy felszínes, kényes és anyagias ember. Keresgélj inkább átlagos nők között, köztük több a megértő, a normális, a nem felszínes. Na meg a hozzáállás is fontos.
2018. nov. 12. 23:39
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem mellesleg, mi jelentősége van annak (a saját életedet tekintve), hogy vadidegenek mit gondolnak rólad? Az a létcélod, hogy másoknak elvárásainak megfelelj? Mert ha igen, szomorú életed lesz.
2018. nov. 13. 19:11
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Akárhogy nézed igazán életet építeni s bele kezdeni huszonéves korban ideális.

A tapasztalat szerzés, önállósulás, keresni azt, amit igazán szeretsz.

(nem pedig naivan álmodozni a padba, majd kilép a 2-3diplomával és nem is tudja mi van s mit szeretne igazán, vagy szembesül dolgokkal "jah ez nem úgy van ahogy képzeltem")

Valahol el kell kezdeni.

Sok helyen, nem egy országban voltam s tapasztaltam dolgokat s apránként összegeztem mi az amit nem szaretnék s mi az amit IGEN szeretnék.

24 évesen még agyaltam, mihez kezdjek a kézügyességemmel, tudásommal (több művészeti ágon is), majd rá pár évvel vállalkozásba vágtam a fejszémet, megérte.

A múltat pedig ne sajnáld, vedd tapasztalatnak/útkeresésnek.

Nézz körbe az emberek csak monoton bele mennek a szürke napok kerekébe futni s mai napig ugyan azokat a köröket futják. 😉

Nagyon kevesen mondhatják el:

Nincs tartozásom, szeretem a munkám, mert egyben hobbim is.

S soha se késő! Erre pl ott a dédim: 94 évesen tanult meg perfect angolul a másik 4 nyelv mellett...

Kinevetne téged is ahogy anno engem is "mi az hogy késő kis unokám?" -mondta nagy széles mosollyal. (ist.nyugasztalja)

Az a gáz, hogy gáznak tartod.

Vannak emberek, akik 30-50évesen se tudják mit akarnak/akartak igazán, mert bele fulladtak a szürke napokba.

2019. máj. 1. 14:37
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Én 26 vagyok, nő és én is nemrég kezdtem építgetni, eddig is küzdöttem (rengeteg időm, energiám, pénzem ment el tanfolyamokra, büfészakra, stb), de nem igazán tudtam, mi a célom az életben, azt meg pláne nem, mivel akarok foglalkozni a munkahelyemen.

Mostmár ezekre a kérdésekre határozott válaszom van - habár nyilván változhat még, de 3-4-5 éve még hatáozott válaszom se volt.

Mostmár tudok válaszolni arra a kérdésre, hogy hol látnám magam szívesen 5, 10 év múlva. Két gond van: sajnos gyerekek nélkül él bennem ez a kép, nem tudom, akarok-e gyereket; nem hiszek benne (mármint a céljaim elérésében nem hiszek).

Nincs bennem remény.

Megtört vagyok, fáradt, talán fásult is. Kicsit olyan, mint sok 40-60 éves (sajnos Édesapám is, ő állandóan lehúz): nem hiszek a jó életben, szerethető munkában, ami már szinte hobbi, jó fizetésben, abban, hogy félre tudok tenni.

Nekem még rengeteget kell tanulnom munka mellett, hogy megkíséreljem elérni a célomat, gyógyulnom kell lelkileg - párkapcsolat csak ezután jöhet.

Tehát elkésettnek is érzem magam.

Azért hajrá nekünk!

2019. máj. 1. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!