Szerintetek gáz, ha valaki huszonévesen kezdi el építeni az életét?
Például akkor jön rá,hogy mégis merre szeretne elindulni,mik is fontosak számára az életben.
Ugyanis eddig úgymond "csigaházban élt".
Csak mert azt látom magam körül,hogy ebben a korban már szinte mindenkinek van valami végzettsége,halad az útján.
Félek attól is,hogy emiatt furcsának nézhet az,aki közelebbről megismer.Hiszen miért tartok még csak itt?-gondolhatja az illető személy.
28 és fél? :-D
Én 28 éves vagyok, és ha nem szeretném azt amit csinálok, simán belefognék valami másnak a tanulásába. Nem tartanám magam túl öregnek hozzá. Ilyen korban szerintem amúgy is motivaltabb az ember, ilyenkor már nem csak azért tanul mert tanulni kell, meg ez a szülői/egyéb elvárás, hanem mert saját maga akarja és tudja, hogy hasznos.
Dehogy, sőt!
Szerintem sokan nem tudják 20 éves kor körül, hogy mik szeretnének lenni. Viszont sokan ugye mennek valamire, hogy azért legyen valami.
De jobb később, mint soha. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!