Kérdező, gondolkodj már egy kicsit! Először is, a betörő honnan tudná, hogy sok pénz van a lakásban? Azon kívül, hogy most árultad el :) Másodszor: mi a francért jelölné meg a betörő a lakást? Gondolod, hogy nem tud fejben tartani vagy felírni egy címet? Harmadszor: miért használna egy olyan kódot, amit már a fél világ ismer és minden arra járó betörő megelőzheti őt és kirámolhatja a lakást? Ez a "betörők titkos kódokat írnak az ajtókra" szöveg rendszeresen felbukkan facebookon, de egy baromság, már többször is tisztázták. Ha akarsz, higgy benne, de teljesen felesleges.
2018. nov. 11. 21:03
12/18 anonim válasza:
Jó retardált vagy utolsó.
2018. nov. 11. 21:56
13/18 PresidentEvil válasza:
"Jó retardált vagy utolsó."
Elég bicskanyitogató a stílusod, ugye tudod? Attól, hogy te hiszel ebben a hülyeségben, még nem igaz. Ha átgondolnád, amit #11 írt, te is megértenéd, miért nem logikus, hogy ilyen módszerrel jelölgessék az ajtókat.
2018. nov. 11. 22:19
14/18 anonim válasza:
"Jó retardált vagy utolsó."
Ez még az érvelés volt, vagy már a személyeskedés?
2018. nov. 11. 22:23
15/18 anonim válasza:
Vegyetek egy vérebet, és fektessétek éjjel a küszöbre. Vagy tudok jobbat: esténként a bejárati ajtó fölé egy vödör szurkot kell tenni, és hozzákötni a kilincshez, hogy ha kinyitják az ajtót, rájuk boruljon. Esetleg mozgásérzékelő, riasztó.
2018. nov. 11. 23:21
16/18 anonim válasza:
Betorojelzes. Azonnal toroljetek le.
Kosetek be riasztot,szereltessetek meg ma fel racsot. Jo lenne egy caunyafeju nagy kutya. De a racs a legfontosabb.
Legyen tomor faajto is tobb zarral.
2018. nov. 12. 00:44
17/18 anonim válasza:
12-es vagyok. Azért mert láttátok a facebookon, hogy ez meg az kiposztolta hogy kamu, akkor tuti így van nem? :D
Amúgy meg már több helyről is hallottam, ahova tettek ilyen jeleket, majd szépen bementek a "kamu" betörő bácsik.
2018. nov. 12. 21:52
18/18 anonim válasza:
Én erről még sose is hallottam amúgy de érdekes :D és akkor ki csinálja ezeket? Valami vicceskedő vagy tényleg valamire való ez a jelölés?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!