Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Holnap jön a cserediák, mit...

Holnap jön a cserediák, mit csináljunk?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy holnap jön egy por-és füstallergiás srác, aki egy hétig lesz nálunk. Mit takarítsunk ki ma, mit csak holnap? Ma porszívózást, portörlést gondoltam, holnap fürdőtakarítás, nyuszi ketrec takarítás, és egy nagyobb rendrakás.

Ablakok meg vannak pucolva, függönyöket kimostuk.

Valami ötlet? :D

2017. okt. 7. 08:49
 1/9 anonim ***** válasza:
? Takaritani kell! Kerdezzetek ot, mi az amit tehetnetek.
2017. okt. 7. 08:50
 2/9 A kérdező kommentje:
Ahhoz anyám túlságosan büszke lenne :D egyébként nem is az én srácom lesz, hanem a bátyámé, de ő kb szärik bele, neki annyi a lényeg, hogy jujj, majd mehet a sráchoz, és akkor repül, meg ilyenek -.- én meg nem hagyhatom, hogy a retekbe jöjjön, mert tutira elkönyvelné a magyarokat valami undorító, igénytelen népnek :D apa meg rengeteget dolgozik, nem bírja egyedül
2017. okt. 7. 08:53
 3/9 A kérdező kommentje:
Anya meg nem velünk lakik
2017. okt. 7. 08:53
 4/9 anonim ***** válasza:

Jo ez igy.

Porszivozni minden nap lehet, ha allergiás

2017. okt. 7. 09:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Porszívózást 3-4 órával azelőtt kellene megejteni, hogy bemenne az adott helyiségbe, mivel nem csak felszívja, de fel is kavarja a port. Én is allergiás vagyok, és mindig befulladok ha túl hamar megyek be porszívózás után a szobába. :D Szóval jó úgy, hogy ma csinálod ezt a részt. A nyúlketrec házban van? :O :D Ha olyan helyen van, ahol várhatóan gyakran lesz a gyerek, akkor azt is érdemesebb lenne ma takarítani. Többi maradhat terv szerint. :D
2017. okt. 7. 09:55
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem, a kertben, de ez egy jó ürügy, hogy szegény kapjon egy alapos takarítást :D
2017. okt. 7. 10:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Pucold meg a nyulat. :)
2017. okt. 7. 11:28
 8/9 A kérdező kommentje:
Haha, ez eredeti volt :) ma még nem is hallotam
2017. okt. 7. 18:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Nyuszikaaah 🐇🐇🐇
2017. okt. 7. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!