Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti szoktatok mosdóhasználat...

Ti szoktatok mosdóhasználat előtt kezet mosni, vagy csak utána?

Figyelt kérdés
Én már egy ideje előtte és utána is mosok kezet, hiszen nem akarok koszos kézzel nyúlkálni a nemi szervem körül... Meg is szoktak lepődni néha, amikor kézmosás után nem távozom, hanem bemegyek a wc fülkébe. Számomra viszont az a furcsa, hogy a legtöbb embert nem zavarja, hogy koszos kézzel végzik el a dolgukat. Nektek mi a véleményetek?
2018. nov. 11. 16:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Köszönjük Torrente ! :D
2018. nov. 11. 18:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Tamponcsere előtt szoktam, egyébként csak utána. Nem tudom elképzelni, hogy a kezem alapvetően mocskosabb lenne, mint a hátsó felem - plusz nem is érintkezek közvetlen a bőrömmel, csak papíron keresztül.
2018. nov. 11. 22:54
 13/13 anonim válasza:
Én eleinte mindig csak mosdóhasználat után mostam meg a kezeimet, aztán egy irtózatos felfázás, majd hónapokig elhúzódó hüvelygomba, illetve egyéb hüvelyi gyulladás döbbentett rá, hogy nagyon is fontos, hogy tiszta kézzel nyúljunk oda, és mossuk meg a kezünket. A felfázásom alatt nagyon sokat olvasgattam, és mindenhol írták, hogy nem csak a hidegtől lehet ám felfázni, hanem úgy is, ha baktérium kerül oda. Meg hát nyilvánvalóan a hüvelyfertőzések kialakulásának is nagyobb az esélye, ha nem mosol kezet. :) Bár abba, most gondoltam bele, hogy a kérdezőt nem is tudom, lány-e, vagy fiú, úgyhogy elnézést!:DD Mindenesetre ha fiú vagy is, szerintem nem árt, ha kezet mosol előtte is! :D
2018. dec. 7. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!