Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hova tarthatott az a két...

Hova tarthatott az a két ember, akit láttam?

Figyelt kérdés

Hazafelé mentem, amikor észrevettem hogy egy Maybach gurul el mellettem a piroshoz, tuti hogy 2015-nél fiatalabb volt, mert ezt a modellt sose láttam még. Két felnyírt hajú 40-es ember ült benne, egyikőjük olyan volt mint egy zsoldos, bomber dzsekiben garbóval, a másikon aki vezetett, fekete adidas melegítő szett volt,és a félig lehúzott cipzár alól látszott a vastag nyaklánc, az arcán volt egy vágás szerű forradás.

Mindkettőnek elég gyilkos feje volt ahogy összenéztünk, mert megálltam a kocsi mellett és néztem amíg zöldre nem vált a lámpa.

Mivel gyalog voltam, nem tudtam őket követni, ezt utólag bánom is kicsit, mondjuk 26 évesen már nem kéne idegenek után leskelődni, de ilyen emberek nem is jönnek szembe senkivel, max Siófokon a jelmezes gengszterek, akik még a börtön környékén sem jártak.

Az az út ahova bekanyarodtak, tudtommal teljesen semleges terület, egy-két telephellyel, lehet ott intéztek valamit.

2018. nov. 8. 17:00
 1/1 anonim ***** válasza:
Ne játszd a T.J. Hooker-t mert megütheted a bokád, főleg ha alvilági arcok ügyeibe avatkozol bele.
2018. nov. 8. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!