Mi volt eddig a legnagyobb dolog, amivel kiléptetek a komfort zónátokból?
Mikor munkahelyet váltottam, az egyik legnagyobb problémám a váltás lett. Nem a munkahely váltása volt a baj, hanem a munkaeszköz. Vágó vagyok és egész életemben egy programot használtam. Mikor elmentem a másik munkahelyre kiderült, hogy a program, amit használnak más, mint amit én használtam. Féltem egy teljesen új programot tanulni, hiszen, ha nem vagyok elég jó benne az a megélhetésembe kerülhet.
Szerencsére igencsak gyorsan megtanultam használni az új programot és most elmondhatom, hogy a Viasat 3 egyik vágója vagyok...
A tanulság a váltástól való félelem leküzdése volt.
Én arra biztatlak, hogy merj új dolgokat kipróbálni!
Mivel még egyikőtök sem írta le, hát én megteszem.
Nekem (először) a komfortzóna áthágása az volt amikor megnősültem. Minden ismerős és rokon óva intett az arától. De én az eszem helyett a szívemre hallgattam. Barátok, rokonok elillantak, maradtunk kettesben...
Most 15 év után a válóperes ügyvéd kiválasztása lesz a következő komfort elhagyása... Igaz már rég nem komfortos...
Sok ilyen eset volt.
Valaki mar irt hasonlot: vezetes. Mindegy mivel közlekedek, bringaval, vonattal, repülövel, vagy akar sikloernyövel, egyik sem okoz akkora es olyan hosszan tarto szorongast, mint az autovezetes. Es mindegy hanyszor vezetek, mindig ez van, nem mulik el. Rajöttem nem az auton vagy az uton mulik, hanem a többi autoson. Keptelen vagyok megbizni bennük, es mindig felek, hogy valami törtenik az uton, mert egy vacak karcolas kijavaitasa is sokezer forint, egy veszelyesebb baleset következmenyeiröl nem is beszelve. Mindenki azt mondja a vezetes egy alap dolog, csak hozza kell szokni, keptelenseg auto nelkül boldogulni stb. Szerintem meg nem. 17 eve van jogsim es nem tudom megszokni, utalom. Magamban bizok, hogy nem okozok gondot, de az a baj, hogy arra nem tudok raszokni, hogy masokban bizzak, mert az emberek tökeletlenek, es valaki a tömegböl mindig hibazik egy nagyot. Az eletem fontosabb, minthogy akar csak 1% esellyel is törtenjen valami anyagi kar vagy szemelyi serüles. Masfajta közlekedesi eszközzel legfeljebb az elejen ereztem ilyet, de hamar elmult. Vagy tul kicsi a baleset eselye meg ha nem is rajtam mulik, vagy föleg rajtam mulik (de magabiztos vagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!