Benneteket is felhívtak a statisztikai hivataltól?
Figyelt kérdés
A kormányról, az unióról, a bevándorlásról kérdezett, meg körvonalakban néhány adatomról, semmi konkrétum. Nem válaszoltam túl bőbeszédűen, mégis rosszat sejtek. Kellene aggódnom, vagy nem?2018. okt. 18. 17:07
1/8 anonim válasza:
Szerinted, miért kell évente a telefonszámot regisztrálni?
2/8 anonim válasza:
Engem is érdekelne mi lehet emögött.
3/8 anonim válasza:
Az illető a hangodat akarta felvenni, és mint látható sikerült is neki. Ezért beszéltetett.
Ócska trükk.
4/8 anonim válasza:
3+ Szóval a megérzésed működik..
5/8 anonim válasza:
Igen. Először a vásárlási szokásaimról akart kérdezni, így mentem bele a dologba. A harmadik kérdés már a bevándorlás, stb. volt, amiket te is leírtál. Őszintén válaszoltam, hogy engem nem érdekelt soha a bevándorlás, elmondtam, hogy a Fidesz a lehető legrosszabb, ami az országgal történhetett, és határozottan EU párti vagyok. Én is félek azóta is, de egyszerűen nem akarok olyan országban élni, ahol nem lehetek őszinte.
6/8 anonim válasza:
Engem hívhatnak, csak ismerősökét veszem fel. Idegen telszám, csöröghet, ha ismét hív, megy a feketelistára.
Van egy pár ilyen telszám.
7/8 anonim válasza:
Vitya és haveri köre építi a diktatúrát. Erről szól az éves adategyeztetés nevű mese is, figyelnek hogy jó hűbéres vagy-e és nyalod-e a fidesz sejhaját vagy pedig van saját véleményed és nem veszed be a migránsos gané meséjüket. Előbbi esetben semmi gond, utóbbi esetben mész feketelistára mint anno a Rákosi-rezsimben. Én végig sem hallgatom az ilyeneket, úgy rakom le a telefont hogy csak úgy zörög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!