Önvédelem ilyen esetben?
Tulspirazod. A deak teren,5. kerben,a 4/6 vonalan a jaszaitol a wesselenyiig nyugodtan setalhatsz egyedul.
Menj olyan cipoben,amiben konnyen el tudsz futni baj eseten. De ezeken a helyeken keves az eselye a tamadasnak.
N/37
Te miről beszélsz???? Ki akarna téged csak úgy random semmiből lekéselni?
Meglehet, hogy ki akarnak rabolni, ebben az esetben nem kell hősködni, az majd a rendőrség dolga lesz.
Késes támadásoknál ezek egymást akarják leszurkalni, nem a járókelőket, ne vicceljünk már. Londonban nincsenek ilyenek aztán én elég zűrös helyen lakom, nem hogy pesten...
Gazspray amúgy elmondom hogy használd ha megtámadnának: dobd el, és fuss el. Semmit nem ér. Nekem már fújták az arcomba poénból, nem volt olyan kibírhatatlanul borzasztó. Főleg ha kést akarnak beléd döfni, szerinted mit ér ha pofánfújod gázspray-jel? Megjobban felhuzod .
A rosszabb járatokon elméletileg tilos telefont vagy bármilyen értéket elővenni. Mondjuk a többin is vigyázni kell, főleg pl az ajtók közelében.
Letéphető ékszert szerintem egyáltalán ne hordj.
A mi lakóközösségünkben (közepes környék) már minden idős nőnek van nyaklánctépős sztorija, van, akinek több is. Van, aki térdre esett, ahogy tépték le róla, de kulcscsonttörésről is hallottam.
Kapualjban nézz körül közepes és rosszabb környékeken.
Még a táskát is megpróbálják letépni rólad a térfigyelő kamerától pár lépésnyire.
Jó, ha telepít a lakóközösség mozgásérzékelős lámpát, hihetetlen biztonságérzetet tud adni!
#6:
Ez mondjuk igaz, ezzel szemben viszont a paprika spray sokkal hatásosabb, csak az meg pont emiatt nem legális.
Ne gondold túl a dolgot. Senkinek sem szándéka késelés miatt börtönbe kerülni ok nélkül. Ha nem veszel róluk tudomást, akkor javarészt békénhagynak. Ha lenne egy bizonyos kiállásod, akkor is hagynának, de a kérdésedből le lehet venni, hogy nincs.
Én 15-16-17 éves koromban sokat hajnaloztam a 8kerben, ha nem úgy tekintesz rájuk mint a vadállatokra, akkor még beszélgetni is lehet velük, először engem is bekóstoltak, de aztán megpróbáltam szót érteni velük, néha sikerült, néha inkább otthagytam őket.
Egyszer akartak kirabolni a Határútnál (ha jól emlékszem a nevére a területnek), de kicsesztem velük, mert nem volt nálam pénz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!