3/22 anonim válasza:
Ha elmondanám, akkor nem lenne titok. Ha valamit 2 vagy több ember tud, az már nem titok.
4/22 anonim válasza:
2: Mivel ez egy anonim oldal, igen
Családi bántalmazás miatt depresszióm volt kamaszkoromban. Akkor is titkoltam, de egy barátom, akiben megbíztam az elmondta elég sok embernek (az okát persze nem)
Amit azután kaptam a közelemben lévő emberektől..
Riasztó dolog egy olyan társadalomban élni, ahol vicces, szánalmas, elítélendő ha valaki 12-14 évesen lelki bántalmakkal, depresszióval küzd.
5/22 anonim válasza:
A titok nem titok addig amíg nem személyhez kötött. Szóval nyugodtan leírhatja bárki.
6/22 anonim válasza:
Én arra még gondolni sem merek mondjuk még ez is titok hogy titkolom a titkom :d
8/22 anonim válasza:
Huszonkét évesen ........... ... .............. és amikor rákérdeztek, azt mondtam, hogy ... .. ......, ..... ................. ........ Szerencsére elhitték és azóta sem kérdezték rá újból.
9/22 anonim válasza:
Olyan mintha lenne egy titkom, pedig aki akar, tud róla. Nem mindenki akar róla tudni. Pedig én mindenkinek elmondtam. Talán pont azért, mert nem mondhattam el senkinek.
10/22 anonim válasza:
A legnagyobb titkom sajnos elég kicsi, mindössze 7 cm :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!