2/8 anonim válasza:
I. Szereteim egészségesek és boldogak legyenek
II. Szerelmemmel összejöjjek és szeressük egymást kölcsönösen
III. én is egészséges legyek és boldog (bár az első kettő mellett már az lennék nagyjából, de azért szeretnék én is végre egészséges lenni)
3/8 anonim válasza:
Az, mint mindenkinek: egy boldog, elégedett élet. Ennek persze sok összetevője van, sajna sokért nem tehetek semmit.
4/8 anonim válasza:
barátnőmmel jó kapcsolatot kialakítani és boldogan élni
van egy nagy projekt amin 14 éves korom óta dolgozom, azt megvalósítani, 11 éve elég sokat dolgoztam rajta és elég jól állok már, de még messze a vége :)
6/8 anonim válasza:
Meggazdagodni de nagyon. Ha ez nem lehetséges akkor meghalni.
7/8 anonim válasza:
- jogsi - olvasok utána, és nemsoká bemegyek a Strassenverkehrsamtba - magyarul... "közlekedési hivatal" -, elintézni az alap dolgokat.
- fogaim legyenek jók - lassan, de halad a dolog, sok a régi tömés, amiket cserélni kell, meg 2-t húzni hátulról
- C-permit
8/8 anonim válasza:
Egy jó baráti társaság része lenni, akik ugyanazt szeretnék, mint én, bulikkal-házibulikkal, kirándulásokkal, túrázással stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!