Miből fakad az embergyűlölet?
Majdnem az összes körülöttem lévő embert gyűlölöm. De amúgy az egész nyomorék emberi fajt. Biztosan vannak értelmes emberek, de eddig nem sokhoz volt szerencsém. Minden apróságon fel tudom magam idegesíteni, amit csinálnak. De mostanában az is elég ha körülvesznek... Szociális fóbiám is van egyébként, meg a tömeget is utálom. Egyedül szeretek lenni a legjobban. Ma is felidegesitett az egyik szülőm.
Szóval, összességében inkább megölném magam. De mivel látok szép (számomra szép) dolgokat ebbe a retek vilagban, jobb ha tovább szenvedek, (emberek közt/):(.
Nem látni rajtam, hogy idegesítenek, mert alapból egy nyugodt ember vagyok. De belül majd felrobbanok.
Komolyan mondom, jobb lenne inkább egy erdő közepén lakni, mindenkitől távol... Kezd elegem lenni. Iskolában is minden nap elviselni azt a sok embert, kész szenvedés.
Már régebb óta kialakult ez nálam, de az utóbbi egy hónapban durva szintre lépett.
Mi lehet az oka? Ti mit tennétek?
18/F
Megnevettetett,amikor szomorú voltam.
Fényt gyújtott a lelkemben,amikor körbevett a sötétség.
Ott volt velem és talán nem tudja,de életet lehelt belém.
Amit soha,senki nem tudott elérni.
A lelki társát találtam meg benne.
És mindegy,mi történt,mindig szeretni fogom.
És mindig hinni fogok benne.
Csak remélem hogy soha nem felejt el.
És azt is remélem,hogy egyszer majd szeretettel fog rám visszaemlékezni, és nem negatívan.
Köszönök mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!