Nagyon megosztó kérdés, de most úgy érzem felteszem. Csak én nem látom azt a mélyszegénységet az országban amiről annyian beszélnek?
Figyelt kérdés
Az ismeretségi körömben biztosan nem, de a környezetemben sem. Nem vagyunk mi sem gazdagok, be kell osztani ami van, de egész nyáron azt láttam hogy mindenki a tengerparton nyaralt, Görögország, Törökország, stb. Nem filléres helyeken a külföldi országokon belül sem. Továbbá a hétköznapi életben is ezt tapasztalom. Új ruhák, méregdrága telefonok, hatalmas terepjárók, miegymás. Nagyon fut a szekér az emberek többségének de érdekes módon így is azt hallom hogy mélyszegénység van. Mégis hol?2018. okt. 7. 19:14
11/14 anonim válasza:
Ne a facebookot nézd, ott bárki kitehet bármit, hanem a való világot. Vegyél egy jegyet, mindegy, hogy hová, és ülj föl egy vonatra. Menet közben figyeld meg az útba eső házakat, kerteket, állomások épületeit. Vagy akár a többi utast.
12/14 Metionin válasza:
Tegyél egy körutazást Szabolcs megye falvaiban, majd meglátod. Nincs munka, sem jó iskola, csak öregek meg cigányok. Oldalra nézel és ellopták a biciklidet. Egyszer tettünk ki egy kóbor kutyának ételt, hajnalban a cigánygyerek ette kifelé a tálból. Persze van ott is 1-2 gazdag, a nagy földtulajdonosok, a polgármester és társai de a többségnek az alapvető dolgokra sem telik, mint pl. fürdőszoba vagy kerítés.
13/14 anonim válasza:
Fut az emberek többségének a szekér... hitelből, kölcsönökből.
14/14 anonim válasza:
Én falvakban csak öregeket meg cigányokat látok. Az összes fiatal kezébe meg méregdrága telefonokat. Én azt vettem észre a legtöbb ember hitel törleszt. Én városi vagyok észak-kelet Magyarországon 24 évesen van egy milliós kocsim. Van 7 millió megtakarított pénzem. Igaz anyukámmal élek, de meg van mindenem, ami kell. Szerintem, aki akar az el tud menni dolgozni főleg mostanság eléggé emberhiány van mindenhol és még válogatni is lehet munkahelyek között. Nem egy ember jár ide keletről dolgozni. Bár igaz jó pár évvel ezelőtt fele annyi volt a fizetés. Most jobb a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!