Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az öngyilkosok miért nem...

Az öngyilkosok miért nem törődnek a temetési költségekkel?

Figyelt kérdés

2018. okt. 6. 19:18
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Igen ezt én is tudom...
2018. okt. 6. 19:47
 12/25 anonim ***** válasza:
De aranyos kérdés XD
2018. okt. 6. 19:49
 13/25 A kérdező kommentje:
Jogos kérdés, szerintem. Főleg akinek szegény a családja.
2018. okt. 6. 19:53
 14/25 anonim ***** válasza:
Nem kell feltétlenül eltemetni a halottat. Van hamvasztás is, sokkal olcsóbb.
2018. okt. 6. 20:04
 15/25 anonim ***** válasza:
88%

amikor depressziós voltam az volt a tervem, hogy elmegyek dolgozni és amint meg van kb 500-600 félretett pénz, akkor megteszem, hogy legalább ez ne legyen gond a családomnak (korábbi temetésnél is én segítettem be pénzzel)

azóta már jóval többet raktam félre és szerencsére kijutottam a depresszióból

az, hogy meg akarsz halni azt jelenti, hogy gyenge vagy lelkileg, kilátástalannak érzed a helyzeted, de csak rajtad áll, hogy mit hoz a holnap!

az öngyilkosság nem megoldás, hanem menekülés a problémák elől, amik gyakran csak apró dolgok, csak az adott elmeállapotban, te ezt sokkal súlyosabbnak látod

ha boldog akarsz lenni azért neked kell tenned, a te életed, a te boldogságod! rajtad áll, hogy mit hozol ki magadból!

2018. okt. 6. 20:07
 16/25 anonim ***** válasza:
Miért akarsz öngyilkos lenni? Ha akarod, privátban is beszélgethetünk erről.
2018. okt. 6. 20:48
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
akiket én ismertem azok mind rendet hagytak maguk után. akik készülnek rá azok mindent elrendeznek, a szomszédom délelőtt füvet nyírt este meg felkötötte magát.
2018. okt. 6. 21:11
 18/25 A kérdező kommentje:
16- Bonyolult lenne elmagyarázni. Mert vágyom rá, a megszűnésre, mert soha nem értékelt senki, nincs senkim aki számítana az életemben. Büszkeségből, lázadásból. Megmutatni hogy nem félek a haláltól. Nem tudom..nehéz elmondani. Annyi minden van bennem. Elfáradtam, lelkileg érzelmileg kimerültem. Csalódások, és nem találom a helyem. Már nincs kinek bizonyítanom. És ez mind együtt. És ez az egész világ. Hogy senkit nem érdeklek. Ha barátkozok emberekkel, akkor kihasználnak. Furcsa lelkivilágom van, emiatt lenéznek. Úgy érzem nem tartozok ebbe a világba, nincs helyem. Tényleg bonyolult...
2018. okt. 6. 21:31
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Jaj a kis depis.. és? Engem is szinte mindenki le##ar sőt, ha nem lógnék itt akkor nem is beszélnék senkivel. Mégsem gondolok arra, hogy öngyula legyek, butaság, ha mindenki így tenne akkor mi lenne ? Muszáj magányosnak is lenni. Ha szeretnél dumcsizni , írj rám, pusztítsuk egymás idejét :).
2018. okt. 6. 21:58
 20/25 anonim ***** válasza:
0%

tudod miért nem érdekelsz senkit? mert nem vagy értékes, fontos számukra

ha az akarsz lenni, azért tenned kell!

építs fel egy közösséget amiben fontos személy vagy, akkor fognak rád figyelni, fontosnak tartanak majd

attól, mert valaki emberileg jó még nem biztos, hogy érdekes is mások számára

2018. okt. 6. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!