Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti jártok írószer boltba?

Ti jártok írószer boltba?

Figyelt kérdés
Szomorúan látom, hogy a Tesco és társai teljesen kiszorítják a hagyományos írószer üzleteket a piacról, legalábbis iskolakezdéskor biztosan. Szinte mindenki szupermarketben vásárol már be az iskolára.
2018. okt. 6. 09:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
De ez miért szomorít el?
2018. okt. 6. 13:42
 12/16 October15 ***** válasza:
100%

1.: Egy füzet hogy tud tönkremenni? :D

Kérdező: Nagyon szomorú.. én is mindig megkönnyezem. Ezt hívják úgy hogy piacgazdaság.

2018. okt. 6. 14:03
 13/16 Metionin ***** válasza:
100%
Már rég nem vagyok iskolás de járok, a művészeti cuccok miatt. Vázlattömböt, vásznat, ecsetet, festéket és rajzceruzákat veszek ott. Füzetet meg ilyesmit egyetem alatt simán megvettem a teszkóban is, annál nem igazán érdekelt hogy milyen, hiszen fogyóeszköz. Amíg pedig a szüleim vették, addig mindenből a legolcsóbbat kaptam.
2018. okt. 6. 17:50
 14/16 TappancsMancs ***** válasza:

Talán nincs olyan fontos szerepe, de a szupermarket az kisebb (bár nagynak számít) és csak élelmiszert és háztartási dolgokat árusít. A hipermarket mint a Tesco többszöröse méretben és ruhát, játékot és kb bármit árusít.

Az ilyen nagy áruházak vonzereje, hogy egy helyen mindent és jó választékban meg lehet vásárolni. Kényelmesebb mint régen amikor egy mosószerért is külön üzletbe kellett menni. Viszont a kis helyi üzleteknek is meg van a maga helye még ma is, mert hazafelé megvehetünk ezt azt.

2018. okt. 6. 19:20
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

"a szupermarket az kisebb (bár nagynak számít) és csak élelmiszert és háztartási dolgokat árusít"

Szerintem mostanában már minden szupermarketben (cba, spar, aldi, lidl, penny, stb.) is kapható füzet meg ilyesmi is, főleg iskolakezdéskor, nem csak a teszkóban meg az auchanban.

2018. okt. 6. 19:24
 16/16 TappancsMancs ***** válasza:
Valóban ezek változnak és csak egy standard meghatározást lehetett írni rá. Még egy újságárusnál is kibővült az árucikkek sora, lehet venni rágót, valami üdítőt...
2018. okt. 7. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!