Tudtok m9ndani valami olyan tollmárkát, amivel nagyon könnyű, kényelmes írni?
Figyelt kérdés
Ugy ertem hogy van nekem egy tollam ami nagyon nehezen húzhato, nehéz vele irni, nem csuszik olyan jol a tinta. Szóval tudtok nekem mondani valami könnyen csúszó, könnyü írást biztosito tollat?2018. okt. 5. 22:46
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
Szépen írni csak teljesen hagyományos töltőtollal lehet.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válayzokat,töltőtollam van, tényleg szépen ír :)
2018. okt. 6. 08:22
4/6 A kérdező kommentje:
És akkor ennek a tollnak #1 nem is nagyon van ellenállása?Könnyű írni vele, kényelmes stb.?
2018. okt. 6. 09:44
5/6 anonim válasza:
Az általam ismert zselés tollak könnyen siklanak, de az íráskép elmarad a hagyományos tollheggyel elérhetőtől.
A fő gondom az, hogy átáztatja a papírt, terül, átüt.
Nem biztos, hogy mindegyik ilyen.
6/6 anonim válasza:
Egyrészt - mivel ergonomikus - nagyon kényelmes. Másrészt tényleg könnyedebb vele írni. (Most a Pilot féle zselés tollról írok)
Harmadrészt pedig könnyedén kezelve nem üt át annyira a papíron, mint ahogy a többi.
Egyszer mikor a melóban használtam, és a doki kölcsönkérte, akkor ő is megjegyezte, mennyire kellemes vele írni. Már pedig a dokik elég sokat írnak. Ahogy ápolónőként én is... de amúgy oda vagyok a jó féle tollakért, és különösen kedvelem a zselés tollakat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!