Iskolai zaklatás áldozata vagyok. Mit tegyek?
Sziasztok! az van, hogy az osztálytársaim folyamatosan csesztetnek olyan dolgokkal, amikről nem tehetek. Az alakomra. Pajzsmirigy alulműködésem van, nem tudok mit tenni. A családomról, mert az apukámnak étterme van, és olyanokat beszélnek, hogy a munkások v**ik ki a f***át, stb. Pofont is kaptam már tőlük. Idén végzek a suliban, szóval nem mehetek el a tanár után, hogy panaszkodjak. Nem üthetem meg, mert csak kitűnő magaviselettel vesznek fel a gimibe, ahová megyek. Anyámon, apámon röhögnek, de az indokot nem tudják megmondani, hogy miért. Össze vagyok törve, és semmit nem tudok, ami vigasztalna. Az egy örömöm a nyelvtanulás, azzal is bajuk van.
förtín
Boi
A 8-assal teljes mértékben egyetértek. A nulla emberek azok, akik másokat is csúfolnak, bántanak, megvernek. Ezeknek az egyéneknek a családi a háttere is olyan amilyen. A szüleik sem voltak sokkal különbek, mint amilyenek most ők. Egy szülő az életével a tetteivel mutat példát a gyerekének. Nem azzal, hogyha minden nap elmondja neki 100-szor, hogy menj el dolgozni, tanuljál, köszönjél a Bözsi néninek stb. Ha a gyerek látja, hogy anyja, apja reggel fölkel, megmosakszik, felöltözik és elmegy dolgozni, akkor ő is azt fogja csinálni. ...de ha csak azt látja a gyerek, hogy az anyja/apja az egyik kocsmából a másikba tántorog, tiszta retek otthon minden, les mint az ökör, mikor elmegy autcán, akkor nagy valószínűséggel a gyerek is azt fogja csinálni. Há' anyám sem köszönt a bözsi néninek, akkor biztos ez nem is olyan fontos dolog. Akkor én sem köszönök, inkább röhögök rajta.
Egyébként 40-en túl még én sem találtam meg a kiutat az általános iskolában rajtam brahiból elkövetett zaklatásból, amely egy éltre megnyomorított. Tudom, hogy bennem van a hiba. Illetve mindig kettőn áll a vásár. Ha én akármilyen okból megérdemlem ezt a sorsot, akkor az rendben van, elfogadom.....de a másik ember, aki szemétkedik velem, az azért csinálja ezt velem, mert ő most olyan szellemi, erkölcsi, családi, kulturális stb. szinten áll, hogy tőle csak ennyi telik. Szóval egy nagy sötét, bunkó állat, aki erre alkalmas, hogy a másikkal szemétkedjen, de ahhoz már kevés, hogy fejből felskiccelje a relativitás elméletet a táblára. A velem piszkoskodó egyének mindegyike 2-esekkel bukdácsoltak az iskolákban. Mindegyikből igazi szakmukis sz@rtúró lett. Félreértés ne essék tisztelem, bescsülöm a szakmunkát is, hogyha normális ember végzi. (A múltkor hallottam, hogy az egyik ilyen jómadár miután elvállalt valahol egy munkát, utána még rákért pénzt, mert felhuszigatták őt a melósai, hogy kevés összegért vállalta a munkát. Ennyire sötét emebr, hogy nem tudja összeadni az anyagárat+munkadíjat.....de szemétkedni azt tud. Nem tudom mit szólna hozzá, hogyha elmennék abba az általános iskolába, ahová az ő gyereke most jár, aztán elkezdeném őt csúfolni, amikor + hazafelé megy az iskolából, akkor meg jól megverném. Mit szólna a nagy, bunkó, köcsög apja hozzá...) Ettől különb ember vagyok, hogy ilyet csináljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!