Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Iskolai zaklatás áldozata...

Iskolai zaklatás áldozata vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! az van, hogy az osztálytársaim folyamatosan csesztetnek olyan dolgokkal, amikről nem tehetek. Az alakomra. Pajzsmirigy alulműködésem van, nem tudok mit tenni. A családomról, mert az apukámnak étterme van, és olyanokat beszélnek, hogy a munkások v**ik ki a f***át, stb. Pofont is kaptam már tőlük. Idén végzek a suliban, szóval nem mehetek el a tanár után, hogy panaszkodjak. Nem üthetem meg, mert csak kitűnő magaviselettel vesznek fel a gimibe, ahová megyek. Anyámon, apámon röhögnek, de az indokot nem tudják megmondani, hogy miért. Össze vagyok törve, és semmit nem tudok, ami vigasztalna. Az egy örömöm a nyelvtanulás, azzal is bajuk van.

förtín

Boi

2018. okt. 5. 22:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A 8-assal teljes mértékben egyetértek. A nulla emberek azok, akik másokat is csúfolnak, bántanak, megvernek. Ezeknek az egyéneknek a családi a háttere is olyan amilyen. A szüleik sem voltak sokkal különbek, mint amilyenek most ők. Egy szülő az életével a tetteivel mutat példát a gyerekének. Nem azzal, hogyha minden nap elmondja neki 100-szor, hogy menj el dolgozni, tanuljál, köszönjél a Bözsi néninek stb. Ha a gyerek látja, hogy anyja, apja reggel fölkel, megmosakszik, felöltözik és elmegy dolgozni, akkor ő is azt fogja csinálni. ...de ha csak azt látja a gyerek, hogy az anyja/apja az egyik kocsmából a másikba tántorog, tiszta retek otthon minden, les mint az ökör, mikor elmegy autcán, akkor nagy valószínűséggel a gyerek is azt fogja csinálni. Há' anyám sem köszönt a bözsi néninek, akkor biztos ez nem is olyan fontos dolog. Akkor én sem köszönök, inkább röhögök rajta.

Egyébként 40-en túl még én sem találtam meg a kiutat az általános iskolában rajtam brahiból elkövetett zaklatásból, amely egy éltre megnyomorított. Tudom, hogy bennem van a hiba. Illetve mindig kettőn áll a vásár. Ha én akármilyen okból megérdemlem ezt a sorsot, akkor az rendben van, elfogadom.....de a másik ember, aki szemétkedik velem, az azért csinálja ezt velem, mert ő most olyan szellemi, erkölcsi, családi, kulturális stb. szinten áll, hogy tőle csak ennyi telik. Szóval egy nagy sötét, bunkó állat, aki erre alkalmas, hogy a másikkal szemétkedjen, de ahhoz már kevés, hogy fejből felskiccelje a relativitás elméletet a táblára. A velem piszkoskodó egyének mindegyike 2-esekkel bukdácsoltak az iskolákban. Mindegyikből igazi szakmukis sz@rtúró lett. Félreértés ne essék tisztelem, bescsülöm a szakmunkát is, hogyha normális ember végzi. (A múltkor hallottam, hogy az egyik ilyen jómadár miután elvállalt valahol egy munkát, utána még rákért pénzt, mert felhuszigatták őt a melósai, hogy kevés összegért vállalta a munkát. Ennyire sötét emebr, hogy nem tudja összeadni az anyagárat+munkadíjat.....de szemétkedni azt tud. Nem tudom mit szólna hozzá, hogyha elmennék abba az általános iskolába, ahová az ő gyereke most jár, aztán elkezdeném őt csúfolni, amikor + hazafelé megy az iskolából, akkor meg jól megverném. Mit szólna a nagy, bunkó, köcsög apja hozzá...) Ettől különb ember vagyok, hogy ilyet csináljak.

2019. okt. 15. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!