Ez mennyire normális 17 évesen?
Figyelt kérdés
Egyszerűen már nem tudok gyerek fejjel gondolkodni. Nem akarok már gyerek lenni. Kinőttem belőle. A gondolkodásom is teljesen más lett. 23-24 évesnek érzem magam lelkileg aki családot alapítana,letenné a diplomát,dolgozna stb. Én már nem tudok tini lenni. F2018. okt. 2. 21:54
1/4 anonim válasza:
Pedig sok felnőtt visszasírná a gyermekkorát! Majd te is megtapasztalod! Ha már olyan gondolkodásod van akkor miért nem vágsz bele?
2/4 anonim válasza:
Vicces hogy kérdésenként változik a korod.
Az előzőnél 19 éves voltál :D
3/4 A kérdező kommentje:
Igen 19 vagyok. Elírtam Xd
2018. okt. 2. 22:01
4/4 anonim válasza:
Szerintem igen. Nem egy nagy öröm ez a kor. Sokan visszasírják, mert csak a jóra gondolnak, akinek meg szar gyerekkora volt, örül hogy felnőtt.
Én 18 vagyok, de ugyan így vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!