Normális ha 14 évesen nagyon érdekel az ókori Egyiptom, Atlantisz, az ókori Görögország, a maják, inkák?
Ezekről nagyon szerettem tanulni töri órán. Meg az őskor is érdekel de az nem annyira mint a fent emlitettek.Szoktam dokumentumfilmeket is nézni róluk,mert annyira érdekelnek. Ez normális? És ez már 5.es korom óta így van mióta elkezdtük tanulni a törit.
14/L
Édesistenem....nagyon gáz, mielőbb kezeltesd magad! Mégis hogy képzeled, hogy valami érdekel?
(((irónia)))
Hatalmas gáz... komolyan, egy pszichopata vagy.
Engem az építészet érdekelt gyerekkoromtól kezdve, mára építész lettem, de szenvedek tőle, hogy micsoda egy nyomoréknak tart a társadalom, inkább megyek közmunkásnak. :(
Khmm... ugyan ez, egy 15 éves kiadásban. Engem rendkívül érdekelnek még az észak-amerikai indiánok is, nagyon nagy hatással voltak rám a Karl May, illetve Jules Verne könyvek. Előbbi az "indiános", utóbbi főleg sci-fi. Ajánlom figyelmedbe őket. :D
De szerintem teljesen normális, bár a mai világban csodabogár az ilyesmi, nincs ismerősöm ezzel az érdeklődési körrel. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!