Mit csináljak hogy ne unatkozzak?
Figyelt kérdés
Annyira unatkozok hogy az már világrekord.2018. okt. 1. 19:47
2/9 A kérdező kommentje:
1
Ilyen korán? Ilyenkor még nassolok ezerrel
2018. okt. 1. 19:51
3/9 anonim válasza:
Írjál rá messengeren mindenkire, valaki majdcsak válaszol, én azt szoktam :'D
Ha mégse, akkor válaszolgass kérdésekre itt a gyakorin :'D
4/9 anonim válasza:
Maszturbálj. Szokj rá a cigire. Rúgj be, kapcsolgasd a tévét. Figyeld a szomszédokat, mikor érnek haza. Ezek jutnak csak hirtelen eszembe.
5/9 anonim válasza:
Ha iskolás vagy: tanulj. Annál hasznosabb tevékenység nincs az unalom ellen, magadon is segítesz nagyon-nagyon sokat.
6/9 anonim válasza:
Sportolj, járj közösségbe, barátkozz.
7/9 anonim válasza:
Nézz tv-t, filmet, gyakorizz, játsz valamit vagy írj nekem, csak mert én is unatkozom.
8/9 anonim válasza:
Menj dolgozni! Akkor nem fogsz unatkozni, és örülsz, ha.majd jut egy kis idő magadra.
9/9 anonim válasza:
Gyere GTA lobbiba CEO VIP missiont tolni. Sajnos laggol a szerver gy lassabban haladunk, jól jön majd pár crewman.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!