Megbántsam a nagyim, vagy unatkozzak?
Erre nyilván az az ésszerű válasz, hogy ne,nehogy megbántsd! Inkább valahogy találd meg a hangot a kisebbekkel.
Az viszont más kérdés, más lapra tartozik úgymond, hogy te erre képes vagy-e.
Én örültem volna, ha a mamám így elvitt volna ide oda, mikor kicsi voltam. Ehelyett kapálnunk kellett, gazolnunk meg bútorokat bontanunk 7-8(!!!!!!!) évesen. Soha nem vett nekünk semmit, ha vett is pl jégkrémet, azt ő ette meg. Nem vicc. Becsüld meg mamád, biztos nagyon aranyos. :) lehet unatkozol de legalább kint vagy, próbáld meg jól érezni magad.. a többi gyerek játszik te meg akkor beszélgess a mamával :) az enyémmel nem lehet, mert egy vén hárpia mindig mindenen háborog, fröcsög, semmi sem jó neki. Tudom gáz, de sikerült elérnie, hogy utáljam és ez nálam nagy szó :) 3 évig laktam nála mikor már elmúltam 18 és eléggé megviselt... mondom becsüld meg a mamád, mert kedvesnek tűnik, aki szeret is és törődik veled :)
24F
Ó de sokszor volt olyan, hogy nyaraltam a nagyszülőknél és vagy a szappanoperát lestük, vagy a kertben dolgoztunk. Sokszor nem tetszett a dolog. Mégis mosolyogva emlékszem vissza rá és azt kívánaom, bárcsak a nagyiéknál nyaralhatnék újra.
Ne bántsd meg, mert egyszer bánni fogsz minden percet, amit elmulasztottál.
Kibírod azt a pár órát wifi, okostelefon és számítógép nélkül. Ezek hiánya még senkinek sem ártott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!