Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha nem tudom eldönteni, hogy...

Ha nem tudom eldönteni, hogy ő bántott meg engem vagy én őt akkor ostoba vagyok?

Figyelt kérdés
2018. szept. 30. 09:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, lehet hogy csak kivittek vagytok, és mindketten jó nagyot rúgtatok a másikba. Gyorsan béküljetek ki, ne agyaljatok rajta. Az az okosabb aki megteszi az első lépést, és az ostoba aki a haragtartó.
2018. szept. 30. 09:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a lényeg, hogy ki bántott meg kit. Hanem az, hogy ne legyen sértődés szerintem.
2018. szept. 30. 09:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg mindkettőtöknek volt benne sara. Legyél a nagyobb ember és próbálj békülni.
2018. szept. 30. 10:07
 4/9 A kérdező kommentje:
Én bocsánatot kértem, bár tényleg nem tudom mi történt. Néha úgy érzem hogy a hatalmas nagy szívem mellé jó jönne egy kis ész is...
2018. szept. 30. 10:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Biztos az is van...
2018. szept. 30. 10:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Ugyan már, biztos van ész is abba a nagy busa fejedben. :)
2018. szept. 30. 10:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Miben nyilvánul meg, hogy hatalmas a szìved?
2018. szept. 30. 11:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom. A volt csajom kidobott, el se mondta miért. Aztán két hét múlva visszajött, hogy ne haragudjak. Aztán megint kidobott, máig sem tudom miért. Pedig mondta, hogy átkozott jóképű vagyok és imád, ez átfordult abba, hogy akkora féreg vagyok, amekkorát a Föld nem hordott a hátán. Ezt csak azért írom, mert, ha ostoba vagy, tudd meg, nem vagy egyedül. :-)
2018. szept. 30. 19:04
 9/9 A kérdező kommentje:

8 Köszi. :D

Azt hiszem mindketten megbántottuk egymást. :(

2018. szept. 30. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!