Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért tartják elítélendőnek...

Miért tartják elítélendőnek az olyat, aki fiatalabb korában szexkalandokba keveredett?

Figyelt kérdés
Szerintem semmi rossz nincs abban ha valaki élvezni akarja az életet és több partnere is volt már, és mindegy hogy fiúról vagy lányról van szó.

2018. szept. 30. 02:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Az 5-ös válaszolóval olyan szempontból nem értek egyet, hogy a kérdés nem arra vonatkozott, hogy ez erény-e... Attól, hogy valami nem kifejezett erény vagy dicsőség, még nem elítélendő!

Az emberek általában azért keverednek szexkalandokba, hogy élvezzék, nem azért, hogy "letegyenek valamit az asztalra". Nemcsak az eredményeket kell hajszolni az életben. Jelentsen ez az eredmény bármit is.

2018. okt. 5. 12:10
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyesek miért nem szeretik a mazsolát? Passz, de joga van nem szeretni.

Bárkinek joga van magában elítélni azt, akinek szexkalandja van vagy azt aki házasságáig szűz marad. Szerintem ahhoz nincs senkinek köze, hogy erről másnak mi a véleménye.

Szerintem a baj ott van amikor valaki a saját véleményét elkezdi isteni kinyilatkoztatásként kezelni és és elvárni, hogy mindenki így vélekedjen, vagy minden áron számon akarja kérni a másikon a véleményét.

2018. okt. 5. 14:22
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakinek felsővezetésre törő ambíciói vannak, egy össze-vissza szexelős-szopós, pláne saját nemével megtörtént kalandozások hátrányára válhatnak.
2018. okt. 15. 01:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!