Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a vernyomas...

Szerintetek ez a vernyomas normalis?

Figyelt kérdés

[link]

Mostanaban ugy erzem mintha ossze-vissza verne a szivem. Kiskorom ota vannak problemaim a szivemmel. 12 evesen 24 oras vernyomasmerot is kaptam es akkor azt mondtak,hogy fogyjak es akkor helyreall a vernyomasom. (Nem voltam kover..) Nem allt helyre.

Volt egy ido 2016-ban mikor magas volt nagyon a pulzusom,akkor elmentem magan kardiologiara es azt mondta,hogy erre mar irnia kene gyogyszert de 20 evesen nem akar,fogyjak.

(165cm / 69 kg voltam)

Most ismet rohadtul sz***rul ver a szivem,nyilvan hiztam is melle dr az hogy ilyen pulzusaim legyenek...szerintem ez nem normalis. Szabalyosan rosszul vagyok olyan gyorsan ver sokszor,es a szememben pattognak el az erek. Allandoan beverzik a jobb oldalon.

Szerintetek mit tegyek? Haziorvos nem szolt semmit. Ismetelten csak annyi a kommentar,hogy fogyjak.

Hasogat a tarkom 2 naponta,es minden bajom van.

Menjek kardiologiara ismet? Nyilvan maganban tudok csak mert decembet elejete van az dztkban legkorabban idopont..

22/L

2018. szept. 27. 14:07
 1/6 A kérdező kommentje:
*december elejere van legkorabban idopont.
2018. szept. 27. 14:08
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen.

Nem.

Talan.

2018. szept. 27. 14:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem normális. Magas a vérnyomásod, és a pulzusszámod sincs rendben, az is elég magas.
2018. szept. 27. 14:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Magas és kicsit nyugodtan fogyhatsz.
2018. szept. 27. 15:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Sajnos nincs rendben ez a vérnyomás, én is küzdök vele gyerekkorom óta, és csak egy évvel vagyok nálad idősebb, de azóta sem javult, csak ideiglenesen. Szörnyű orvosoknál jártam, akik nem tudtak kezdeni vele semmit. Nem biztos egyébként, hogy valamilyen szívprobléma áll a háttérben, lehetnek hormonális okai is, vizsgáltattad meg már azt is? A pajzsmirigyeddel minden rendben van például?

Különös, de nekem is a jobb szemem szokott mindig bevérezni... Meg gyakran úgy érzem, mintha valami ülne a mellkasomon, de szerencsére komolyabb problémám nincs. Ugye ennél rosszabb dolgok nem történtek már veled ebből kifolyólag?

2018. szept. 27. 15:41
 6/6 anonim ***** válasza:
A vérnyomásod emelkedett, az nem olyan vészes. A pulzusod tényleg magas. Szerintem menj kardiológiára, de maguk a számok azok nem vészesek szerintem. Lehet, hogy nem vagy kövér, de akkor is tudnál fogyni azért, nem véletlenül mondják. Érdekes amúgy, hogy te ezt így megérzed, valaki a tényleg nagyon magas vérnyomást se szokta.
2018. szept. 27. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!