Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért öregszünk ilyen gyorsan?

Miért öregszünk ilyen gyorsan?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nagyon fognak rajtunk az évek. 3 évvel ezelőtt is olyan másként néztem ki, egyszerűen nagyon látszik az öregedés. Az is baj hogy őrület gyorsan telik az idő, nekem tisztára mostnak tűnik 2010,holott az lassan 10 éve. o. O

Az emberek arcán annyira meglátszik pár év is, de miért? Miért kell öregnek lennem már most amikor 10 évvel ezelőtt még kisgyerek voltam?

22/F

2018. szept. 24. 15:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mert nagyon nagyon mérgezően létezünk.

Nézd meg a la belle verte című filmet. Az ott említett korok csak illusztrációk. Amúgy sokkal jobb is lehetne.

2018. szept. 24. 17:37
 12/14 anonim ***** válasza:

Ugyan ezt érzem. Nagyon durván.

Pillanat alatt elmegy az idő, én meg bármennyire hasznosan is próbálom eltölteni, úgy érzem mintha pazarolnám.

Ha anyagiakban vagy eredményekben kell vesenyezni akkor átlag feletti vagyok, jól megy. De komolyan úgy érzem hogy az egészet elvesztegetem. Én is már most öregnek érzem magam. Voltak izgalmak és eredmények az életemben, de sose olyasmi amivel megelégednék. Nem is tudom szavakba önteni. Csak egyfajta üresség van, ami tudod hogy napról napra nem csak nagyobb lesz, de minden amivel kitölthetnéd napról napra megy össze, és az időd is fogy.

Megértem mire gondolsz. 20/F

2018. szept. 24. 18:51
 13/14 A kérdező kommentje:

Végre egy normális válaszoló. ☺

2018. szept. 24. 19:11
 14/14 anonim ***** válasza:

ja. Én 23 évesen most egy éve kb visszamentem gyerekbe (vagy inkább kamaszba) mert rájöttem, hogy ahogy akkor láttam a világot, vagyis inkább ahogy arról gondolkodtam hogy mi az értelmes élet, az bizonyult igaznak, és nem az amit utána elkezdtem. Ugye a felelős felnőtt élet. Persze most meg már meg tudom csinálni azt amihez tizenévesen még gyáva, vagy inkompetens voltam. Persze jó dolog a felnőtt élet is, de erőltetett volt a továbblépés. 40 felett leszek felnőtt nem 20 felett. Szép dolog a felelősség is, ami ugye nem merevség, amit ált. értenek alatta az emberek.

Na, de hogy a kérdésre is válaszoljak, ha így élsz mint én, akkor kisimul az arcod, és lassabban öregedsz. Én most fiatalabbnak érzem magam mint 19 évesen.

2018. szept. 24. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!