Hogy vagytok vele, nálatok melyik cselekedet marad meg jobban az emlékezetetekben? Ha valaki jót tesz, vagy ha hibát vét? 22/N
Figyelt kérdés
2018. szept. 23. 20:24
1/9 anonim válasza:
Nekem az ha valaki jó dolgot csinál. A rossz dolgokat csak elfelejtem.
20/N
2/9 anonim válasza:
Mindkettő és ez alapján alkotok képet az illetőről.
Nagyon sokan egyébként csak a rosszra emlékeznek. Például ha valamit jól csinálsz, az alap, de ha valamit elrontasz, azt hónapok múlva is a fejedhez vágják. Például munkahelyen.
3/9 anonim válasza:
Az erős emlékek. Nem számít, hogy jó, vagy rossz. De ez természetes.
4/9 anonim válasza:
Ez személy függő is, ha valakivel nagyon jó a viszonyom, akkor könnyebben megbocsátok neki (persze ha nem valami egetrengető hibát vét ellenem).
Viszont a jó az pont azért marad meg bennem jobban, mert erre akarok emlékezni, mert szeretem.
Ha egy ember megutáltatja magát, akkor vele kapcsolatban valószínűleg a rossz dolgok lesznek erősebbek, mert nem kedvelem.
De összességében talán a jó marad meg jobban.
5/9 anonim válasza:
Én a jóra tovább emlékeznék, azt ritkábban kapok alapvetoen, ezert.
6/9 anonim válasza:
Amihez érzelmet társítok. Igazából hangulatfüggő és az ő viselkedésének a függvénye, hogy a rossz vagy a jó jut eszembe az adott személlyel kapcsolatban.
7/9 anonim válasza:
Mindkettő erős érzelmeket vált ki az emberből,így mindkettőre. Egyszerű bizonyításhoz itt egy példa. Megcsal a barátod/barátnőd. Juli néni piros sálat vett fel x időben. Melyikre emlékszel és mennyire,és meddig?
8/9 he84 válasza:
Nálam mindkettő hasonló arányban. Persze jobban szeretném, hogyha csak a jó emlékek maradnának meg jobban. Na de ez van, én ilyen vagyok.
9/9 anonim válasza:
Aki hibát tesz, az jobban megmaradt sokáig. Ma már semmi nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!