Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért változott ennyit a...

Pumukli alfahím kérdése:

Miért változott ennyit a világ? A régi időkben egy nő szült és szépen felnevelt 8-10 gyereket. Ma már sok nő azért nem szül, mert jaj hát mit mondanak a barátnők ha felszed 2-3 kilót. Kinek a hibája az hogy idejutottunk?

Figyelt kérdés
2018. szept. 23. 17:49
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
97%
a kerdezo edes jo anyukaja hany gyermeket szult a regi idokben?
2018. szept. 23. 18:23
 12/33 anonim ***** válasza:
94%
Miért változott ennyit a világ? A régi időkben egy férfi eltartotta az háztartasbeli feleségét és szépen felnevelt 8-10 gyereket. Ma már sok férfi azért rinyál, mert jaj hát a csaj meg akarja magát hivatni egy 200 forintos kávéra hát minek nézik őt? Kinek a hibája az hogy idejutottunk?
2018. szept. 23. 18:30
 13/33 anonim ***** válasza:
97%

Nem vagyok anyakoca 10 gyerek !!

Aztan mivel eteted oket ? Iskola ? Sport ?

Nyaralas ?

Ezen kivul nem azert tanultam hogy tenyeszdiszno legyek komolyan ez viccnek is rossz

2018. szept. 23. 18:39
 14/33 anonim ***** válasza:
95%

Azért szültek 8-10 pulyát régen, hogy 1-3 megérje a felnőttkort biztosan. Sok szülésnél az volt a bajuk, hogy lett 3-6 sérve az asszonykának, most meg a pár kiló plusz. Továbbá már nemigen háborúskodunk és végzünk izom munkát, így elég kevesebb gyerek. A harmadik világban ezek miatt van több gyerek.

32/f

2018. szept. 23. 18:46
 15/33 anonim ***** válasza:
84%

"A régi időkben egy férfi keresett annyi pénzt, hogy el tudta tartani a tenyészkancáját, meg a 8-10 porontyát. Ma már miért nem keresnek ennyit a pasik? Kinek a hibája, hogy ide jutottunk?"

Régen is volt szegénység. Cukros zsíroskenyér és társai.

2018. szept. 23. 18:49
 16/33 anonim ***** válasza:
69%

Parom szulne meg gyereket de mondtam neki hogy ketto eleg, mert nem szeretem a nagy busz autokat. :)

Igy marad ketto.

2018. szept. 23. 18:56
 17/33 anonim válasza:
97%

Számold csak ki, mennyibe kerül, ha tisztességesen fel akarsz nevelni egy gyereket, hogy mindent megkapjon (nem az ezredik játékra gondolok, hanem például nyáron beiratni egy pár hetes idegen nyelvű táborba, ami a javát szolgálja). Nagyon sok, pelenka, egy halom ruha, gyógyszerek, ovi, kirándulás, minden egyes évkezdés, tankönyvek, tandíjak, egyetemről hadd ne beszéljek. És az a gyerek 18 éves kora után még igényli az anyagi támogatást, és élete során bármikor igényelheti újra, mert ki tudja, mi fog történni.

Másik: minden terhesség kockázatos. 8-10 terhesség esetén nemcsak a gyermek elvesztésének kockázatával kéne számolna, hanem azzal is, hogy fűbe harapok a sok szüléstől. Akkor meg ki fogja felnevelni a focicsapatomat?

Plusz azt a szintű idegösszeomlást, amit akkor kapnék, ha 8-10 gyerek rohangálna körülöttem nap, mint nap... van egy olyan érzésem, a kedves férjem se szeretne abba a káoszba hazajárni.

2018. szept. 23. 18:59
 18/33 anonim ***** válasza:
98%

hálát adok az égnek, hogy nem kell 8-10 gyereket szülnöm.

egyébként a változás fő oka a (majdnem) mindenki számára elérhető és megbízható fogamzásgátló tabletták megjelenése volt. végre a nők dönthetik el, hányat szülnek.

2018. szept. 23. 19:11
 19/33 anonim ***** válasza:
80%

Ha nekem ilyen "barinőcskéim" lennének, lecserélném őket.

Szerintem csak kinyílt a világ, és már nem csak a gyerek az egyetlen szórakozás, ami kitölti az időt, míg elpatkolunk.

2018. szept. 23. 19:18
 20/33 anonim ***** válasza:
89%

8-10 gyereket nem egyedül nevelt ám anyuka. Akkoriban besegitett a sogornő meg a komaaszony, az anyós is pesztrálta őket, vagy a másik mama. Na marmost, erre nem azért volt szükség, mert régen olyan jól kijött mindenki és mindenki rohadtul egyet értett, hanem mert egyszerűen nem lehet felvigyázni ennyi gyereket egymagában.

De ki a francnak hiányzik, hogy más tutujgassa az én gyerekemet? ? De ez most is így van, ahol több gyerkőc van. Hol egyik hol másik mama vigyáz rájuk, mert ez nem egyemberes meló. Mindenkinek lelke rajta, de ha már van gyerekem, had ne a száraz dajka ügyeljen rá!

2018. szept. 23. 19:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!