Vannak még Emo-k? (további kérdések lent)
Sziasztok,Még mi előtt elkezdeném le szeretném szögezni senkit nem akarok megbántani vagy bosszantani a kérdésekkel csak a kíváncsiság vezérelt.Megértéseteket előre is köszönöm.
Na akkor a kérdések,ha lehet Emo-k válaszolják meg vagy aki nagyon jártas a témában.Köszönöm.
-Milyenek az Emo-k?(kedvesek vagy inkább agresszívabbak)
-Mit jelent hogy az Emo-k érzékenyebbek?(pl hamar elsírják magukat vagy ilyesmik)
-Emo-kat csak az Emo dolgok érdeklik vagy van például más dolog is ami érdekli őket(tudom embertől függ hogy mi érdekli)
-Hol szoktak találkozni mostanság az Emo-k?
-Miért nem láttok de ha még keresek se Emo-kat?
Előre is köszönöm a válaszotokat.Bocsánat a sok buta kérdésért :) Sziasztok
Ahogy olvastam a kérdéseidet, olyan éezésem volt, mintha egy állatfajról beszélnél, és hogy annak mi a természetes élőhelye 😁😁 jót nevettem...mindegy.
Amúgy tényleg egyre ritkábban látni külsőleg ehhez a stílushoz tartozó embert, gondolom azért, mert a divat-emok kinőtték, az igaziak meg vagy meghaltak, vagy beolvadtak, mint én. Sokan vannak, akikben a zenei része marad meg leginkább, vagy a hajfestés mánia, mint nálam is. Egyébként, fura, de mindig maguktól találtak rám az "emosok" hogy úgy mondjam. Szerintem kisugárzással bevonzzuk egymást. A legtöbb emos ismerősöm nagyon kedves volt, de nem tűnt annak. Persze van kivétel.
Nem tudom, mi esik bele az "emo dolgok" kategóriájába, de engem érdekel a sütés, a politika, a természet, az atomenergia...ezek szerintem nem azok. 😊
Szia. Én is emo vagyok, de komolyan mondom, ha keresek se találok mást :) Fiút főleg nem. Én személy szerint kedves, sokak szerint aranyos vagyok, nagyon érzelmes, bújós. Külsőségekben hozom a "tipikus" jegyeket, pedig nem divat és mindenhol kapom érte a leszólást, de én így érzem jól magam. NEM ártok magamnak, bár volt egy ilyen időszakom, de nem volt köze ahhoz hogy emo vagyok. Legalább is nem emiatt...egyszerűen fáj a szerelem.
Érdeklődési köröm elég tág, bőven vannak "más" dolgok is benne. Bár ahogy sokan, én is a szürke hétköznapokba ragadtam :c de gondolatban mindig máshol vagyok, nagy dolgokról elmélkedem, miközben a valóságban elvárások közé zárnak.
18/l
Hali! Itt is egy emo!
Én csak egy emót ismerek magamon kívül, aki a párom. Mindketten szeretjük az emo zenét, tehát ilyen hard rock, metalcore, pop punk intervallumban mozgunk leginkább, de más zsánert is hallgatunk néha, pl 80-as pop zenéket, rap-et, jazz-t. Csöndes típusok vagyunk, de egymás, vagy barátok közt könnyen feloldódunk. Mondjuk barátkozni kicsit nehezebb, mert az introvertáltság a "sötét" külsővel párosulva sokakban azt az érzést kelti, hogy mindenkit utálunk :D Nem tartom magunkat agresszívnak, a párom még húst sem eszik lelkiismereti okokból. Talán ez lehet az érzékenység, amiről írtál, hogy ő pl ilyen szinten empatikus, bár nem tudom, hogy ez a többi emóra is igaz-e. Gondolom az empatikus emberek gyakran fogékonyabbak a szubkultúrák iránt. Idk.
Engem sok dolog érdekel, ami nem feltétlen emo, pl szeretek rajzolni, sütni-főzni, érdekelnek a tudományok, a párom pedig imád zenélni, úszni, nagyon humoros, és oda van a magyar ételekért (külföldi a srác). Szerintem a leggyakoribb közös pont az emókban a zene és a divat, esetleg a visszahúzódó jellem.
A barátom és én is bántottuk már magunkat, de ezt inkább annak tudnám be, hogy ő szorongott, én pedig depressziós voltam korábban, nálam ez még azelőtt történt, hogy csatlakoztam volna a szubkultúrához. (Az önbántalmazást kezelendő probléma tünetének tartom, szerintem az ilyen embert segíteni kell, ahogy én is segítséget kaptam anno, nem pedig elítélni.)
Én az interneten találkozom leginkább emókkal, de a való életben a nyugati fele szoktam alternatív embereket látni, a rock shop és a rockpince kereszthuzatában, biztos van köztük emo is... Bocsi a regélésért, remélem mondtam valami újat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!