Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ezt ki, hogy értelmezné?

Ezt ki, hogy értelmezné?

Figyelt kérdés

”Vannak olyan háttér-információim az ügyről, amelyekről nem beszélhetek, de amelyek ismeretében meggyőződésem, hogy védencem nem követte el azt, amivel a nyilvánosság előtt megvádolták.”

Nekem ez gyanús. Mintha azt akarná mondani, mint ha valami mégiscsak történt volna, csak nem az, amivel megvádolták őket.

Igen, ez a sportolós ügy.

2018. szept. 16. 21:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Amúgy lehet, velem van a baj, de én nem értem, hogy állapítják meg róla, szűz-e.

Mármint attól még, hogy valakinek a szűzhártyája ki van szakadva, nem feltétlenül volt még szexuális kapcsolata, sport közben is kiszakadhat pl. Szóval elég meredek szerintem, ha ennyi alapján akarnák elítélni őket, pedig amúgy azt gondolom, hogy egy 11 éves ilyet nem tud kitalálni magától..

2018. szept. 16. 22:34
 12/12 A kérdező kommentje:

#11 Egyetértek veled.

De egyébként ha egy 11 éves nemis, de egy szülő kitud ilyet találni... Sajnos.

2018. szept. 17. 05:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!