Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Másnak is van olyan érzése,...

Másnak is van olyan érzése, hogy 5-10 éven belül történni fog valami?

Figyelt kérdés

Globális felmelegedés, népességvándorlás, iható édesvíz fogyása, túlnépesedés, túlzott urbanizáció, "túl régen" volt már egy orbitális méretű hábúrú (és III. vh alatt bőven nemcsak atomháborúra lehet gondolni, ott vannak a biológiai fegyverek, sz.gépes vírusok, stb), minden adatunk virtuálisan van meg, túlzott mértékű a tudomány fejlődése (és ezt jobbára nem a megfelelő módon használják fel).

Szerintetek ennek mikor lesz rossz vége?

2018. szept. 16. 16:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
9 Szerintem a poénkodás helyett, nézd már meg mit is ír a Biblia, és hogy jelöli Donald Trumpot, mert hogy benne van:D Meg a mostani utsó pápa is, meg mik a végidők jelei. És mi lesz az Unioval. Minden benne van. Csak meg kell nézni, és értelmezni.
2018. szept. 16. 19:44
 12/14 anonim ***** válasza:
26%
Nincs rá idő, a jelenben élek, élem a sajat elétem. Ezeket lipóti szintü eszmecseréket meg meghagyom nektek....
2018. szept. 16. 21:18
 13/14 anonim ***** válasza:
26%
Nekem olyan érzésem van, hogy fél órán belül történni fog valami. Pl. el kell indulnom a buszhoz. Sőt, öt percen belül is történni fog valami: fogmosás.
2018. szept. 17. 06:16
 14/14 A kérdező kommentje:

Jó, olyanok válaszát várom, akiket érdekel ez a témakör.

Engem pl a foci nem érdekel, nem is járok olyan kérdések alá trollkodni.

Igen, a focin is lehet idegeskedni.

Bár fenti témán nemm idegeskedem, nekem mindegy, csak nem vagyok a tartós tejet vásárló típus. Ha értitek.

2018. szept. 17. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!