Házasságon kívüli gyermeket miért ítéli el a társadalom?
Függetlenül attól, hogy mondjuk az édesanyja házasságot köt egy másik emberrel, és a gyermeket is a nevére veszi az illető. Ettől függetlenül is gyűlöli a társadalom és köpködnek rá.
Miért? Kit zavar a gyerek lénye? hiszen az a "légynek" sem árt.
Ezt nem tudom, honnan veszed, de garantátlan nem igaz!
Rengeteg gyerek születik házasságon kívül és semmi problémájuk sincs sem a környezettel, sem a társadalommal.
Ha neked van ilyen gondod, az nem azért van, mert házasságon kívüli a gyerek, föleg, ha idöközben a gyerek jogi helyzete is rendezett!
Szerintem te csak ezzel akarod magyarázni a problémákat, pedig ennek semmi köze azokhoz. VAlószínüleg te vagy az. aki nem képes ezt a helyzetet helyén kezelni, és ezt vetíted a kivülállókra!
Javaslom, keress fel egy pszichológust, aki helyreteszi a fejedben a dolgokat.
"VAlószínüleg te vagy az. aki nem képes ezt a helyzetet helyén kezelni, és ezt vetíted a kivülállókra!'
Én egész jól kezelem ezt a helyzetet, csak itt vannak páran akik nem. Úgy hogy köszönöm a pszichológusi javaslatodat de szerintem annak kell leginkább, aki ezeket a gyerekeket köpködi.
Én tuti nem ítélem el őket, én csak látom, hogy itt micsoda megnyilvánulások vannak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!