Katonának szeretnék állni, viszont van egy kutyám, akinek én jelentek mindent, nekem pedig Ő. Volna, aki vigyázna rá, de nem lenne az olyan. Ti mit tennétek a helyemben?
Csak 8 általánosom van, nem találok munkát, hamarosan 18 leszek és a szüleim szerint jót tenne nekem a katonaság, legalább tanulnék fegyelmet, felelősséget és sok hasznos dolgot. Viszont lassan két éve csak tengődöm, emberek közé nem járok, nekem igazán csak a kutyám van, aki 10 éves elmúlt, ezért nem merem itthon hagyni anyukámmal. Félek attól, hogy az utolsó éveiben, pont idős korára hagynám el, és csak pár hónaponta találkoznánk. Viszont a katonaság is vonz, szeretném megtapasztalni milyen is az, szocializálódnék meg minden, amit elcsesztem, talán rendbe hozna némileg.
Ti mit tennétek a helyemben? Attól kérdezném leginkább, akinek van ilyen szintű kötődése a kisállatával, magára bírná hagyni? Nagyon jó lehetőség lenne ez számomra, de nem szeretném elhagyni életem egyetlen értelmét.
Én balesetben vesztettem el a kutyám, 2,5 éves volt.
Soha nem lett volna semmilyen olyan körülmény, hogy elváljak tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!