Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennétek katonának?

Mennétek katonának?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, háború lenne, és valami miatt nem lenne kötelező bevonulni, lehetne választás. Mennétek? Én mennék, de csakis kizárólag harcolni. A kiképzést nem szeretném.

2014. máj. 28. 21:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mégis hogy harcolnál? A CS skill kicsit kevés a valós életben.
2014. máj. 28. 21:11
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem ölök embert.
2014. máj. 28. 21:18
 3/17 A kérdező kommentje:
Őszintén nem voltam még háborúban, de nem hiszem, hogy vészhelyzetben képeznék az embereket. Max annyit, hogy hogyan kell használni a fegyvert. Ezt tudom, meg olyan 40-50 méterről lövök pontosan.
2014. máj. 28. 21:18
 4/17 anonim ***** válasza:
Erre a válaszom: XDDDDDDD
2014. máj. 28. 21:22
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent hogy pontosan lősz? Kimentetek valahová és zavartalanul lőttél? Háborúban szerintem a segged sem bírnád kitörölni a remegő kezed miatt, nem még 40-50 méterről pontos lövést leadni.
2014. máj. 28. 21:25
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy lősz te pontosan 40-50 méterre ...
2014. máj. 28. 21:26
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

"Én mennék, de csakis kizárólag harcolni." Aha, addig a pontig, amíg meg nem látnád az első kiloccsantott fejű szakasztársadat, az után sírva dűlöngélnél előre-hátra a lövészárokban.

Én biztos nem mennék, egy nagy szívás az egész.

2014. máj. 28. 21:29
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen nem vonulnék be, mert nem akarnék teljesen értelmetlenül meghalni. Az első világháború után elég alkotás született az irodalomban, ami átadja ezt az érzést, amit akkor átéltek az emberek, hogy megszűnt az a logikailag egységes világ és rend, amiben eddig hittek. Teljes elkeseredettségben és létbizonytalanságban leélni az utolsó perceidet, miközben a barátaid melletted halnak meg, nem túl vicces, és közben nyomaszt az a tudat, hogy azért vagy itt, mert egy szűk réteg önző érdekei azt diktálják, és nem egy értelmes cél miatt áldozod fel az életedet.

4 méter távolságra sem tudnál pontosan lőni...

2014. máj. 28. 21:35
 9/17 anonim ***** válasza:

Mégis kire lőnél? Elbírnád egyáltalán a menetfelszerelést? Bírnál-e ásni, képes vagy-e rendbentartani a holmidat, meghallani a visszavonulást/előrenyomulást jelző parancsokat?

Vagy úgy képzeled hogy ülsz vmi toronyban és sniperkedsz mindent ami mozog végtelen lőszerrel?

Rohadt gyorsan meghalnál kiképzés nélkül, főleg hogy nem olyan fegyvert kapsz amit már ismersz.

40-50 méter amúgy mivel? Mert karabéllyal egy vicc, mesterlövészpuskával pláne. Egyes lövés, rövid sorozat, vagy full automata? milyen tűzsebességgel? Pisztollyal hogy megy a csata? Gránátdobás? Aknavető? Kés és más közelharci cucc?

-----------

Kérdésre válaszolva: attól függ miért harcolnak.

2014. máj. 28. 21:38
 10/17 anonim ***** válasza:
Jah minek a kiképzés, biztos lefutsz pár kilómétert fáradtan, megtörve, hisz miaz nekünk magyaroknak. Esetleg neadj Isten még egyik társadat is cipelni kell aki mondjuk kb. 90 kiló, pár kilóméterig gyors tempóba stb... Hagyjuk már, állj fel a CoD mögül gyerek. Nekem is voltak pár éve hasonló álmaim (persze ez a kiképzés nem kell hülyeség soha), csak aztán azóta pofánb@ szott a valóság, meg mondjuk abbhagytam a CoD2 multit is.
2014. máj. 28. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!