Ezt minek hívjuk, esetleg mátir?
Szóval arról van szó, hogy a szomszéd nő a munkahelyen az egyik kolléganő jelenlétében, mondta, hogy egy hűtőt levitt a diófához, és nem segítettem.
A kolléganő, kérdezte tőlem, miért nem segítettem? Azt feleltem, nem szólt, nem a szomszédnő szoknyáját fogom, hogy mit segíthetek neki. Nem szólt így járt.
Tehát ez kilőve, ezért mást ezközt kellett bevetnie, így az volt a baja, hogy bent vagyok a házba, és ezért nem láttam, hogy segíteni kell.
Ismét mondtam. Nem szólt. Miért nem szólt.
Szóval ez a mátír szerep? Már egy ideje észrevettem, hogy okol a szomszéd, olyan dolgokért, amit nem értek.
Azt, hogy mi lehet a problémája?
Mindig hibáztat valami miatt. Mit lehetne tenni?
Azt állítja.
Jó hogy a szomszédom, és nem csak a munkahelyedről ismerem. Ez nagy szerencse, és áldás is egyben.
Egyébként ma egészen tűrhető volt a viselkedése, nem utálatos, inkább olyan cinikus.
Ma már a kolléganőt is bekóstolta. Azt mondta neki, nyihorászva "mert egy állat vagy"
Szóval elkezdte, nézem a müsort. Kiváncsi leszek mi lesz ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!