Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Igaz-e az a mondás, hogy amit...

Igaz-e az a mondás, hogy amit adsz másoknak, azt kapod vissza?

Figyelt kérdés
2018. szept. 12. 15:58
1 2
 11/15 jani273 ***** válasza:

Mindig igaz. Amit adsz azt kapsz.

Ha van egy boltod peldaul es nem 3 forint a portekad hanem 9 forint, de mindig nagyon kedves vagy a vevokhoz es szeretnek a veveok, a masik boltba meg 3 forint de mindig lehulyezik a vevot meg kiutaljak, mar reszketve megy be e vevo, meg ragalmazzak. Te melyik boltba mennel?

Ha tudod hogy jol csinalsz valamit jobban is erzed magad, ha adsz valakinek sokkal jobb erzes mint ha elvennel tolle valamit.

Szoval azt adsz amit kapsz nem fizikai dolgokrol kell hogy szoljon mint sokan goldoljak, hanem a mindennapi eletedben elofordulo dolgok.

Ha kedves vagy valakihez jol erzed magad es azok is szeretnek, meg ha nem is szeretnek, de tisztelnek, mert jol esik nekik hogy kedves vagy veluk meg ha nem is mutatjak.

Ha a legjobb utdasod szerint csinalod mindig a legjobb kedved lessz, mert nem kell bujkalnod. Tehat amit adsz azt kapsz

2018. szept. 13. 09:37
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem, egyáltalán nem igaz. Rám se, másra sem.
2018. szept. 16. 04:10
 13/15 A Tengerész ***** válasza:
Hosszú távon igen.
2018. szept. 16. 09:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Sokszor tapasztaltam, hogy a rossz dolgokat elkövető emberek szinte ugyanolyan formában kapják vissza. Én is tettem olyat amit visszakaptam. Velem is tettek olyat.
2018. szept. 17. 09:39
 15/15 anonim válasza:

Szerintem igaz.

Lehet nem egy az egyben és lehet nem azoktól kapod vissza akinek adtad, és lehet sokkal később de igen, a jót és a szeretetet visszakapod. ( Ha nem akkor sem vesztettél semmit mert belül épít. )

Valószínűleg a rosszat is visszakapják akik rosszak, bár ők lehet azért rosszak mert idáig azt kapták....

2018. szept. 25. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!