Ti mikor vettetek először érintőképernyős mobilt?
Figyelt kérdés
Melyik évben?:)2018. szept. 11. 16:31
12/25 anonim válasza:
Tavaly novemberben, 27 évesen. Nem éreztem szükségét előtte, és büszke voltam rá, hogy nekem nincs. Mióta van, azóta se nagyon használom telefonáláson kívül másra. Valahogy nevetségesnek tartottam mindig is az összes telójába bandzsító emberkét a kivilágított arcukkal.
13/25 anonim válasza:
10 éves voltam, 2010-ben, valami olcsó, gagyi, telenor telefon, az első érintőképernyősök egyike, ha jól emlékszem.
15/25 anonim válasza:
2012/13-ban, egy Samsung Galaxy Y-t xd 14 éves körül lehettem
16/25 anonim válasza:
2013-ban, eBay-ről. 10.000Ft-tal olcsóbban, mint itthon ugyanaz a modell, és nem fogták meg a vámon. 28 éves voltam akkor, és saját keresetemből fizettem.
18/25 anonim válasza:
Amikor kijött a zte blade ii.
20/25 anonim válasza:
2008-ban, LG KG800-as telefonom volt, sajna a nem sokáig élvezhettem, mert ellopták a munkahelyemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!