Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy állhatnék bosszút olyan...

Hogy állhatnék bosszút olyan dohányboltoson aki gusztustalan módon kizavart a boltból, holott 26 évesen mentem be egy üveg narancsléért?

Figyelt kérdés
Sajnos nem volt nálam személyi amit a képébe vághattam volna.
2018. szept. 8. 00:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
92%

Beírsz a panaszkönyvbe.

Amúgy az első két magasszínvonalú hsz-t nr fogadd meg, mert rendőrségi feljelentést von maga után. És mivel ezeket a helyeket bekamerázzák, egyből le is buktál...

2018. szept. 8. 05:43
 12/21 anonim ***** válasza:
54%
Hát ha ilyen miatt bosszút akarsz állni, akkor vagy nagyon ostoba vagy, vagy tényleg nem vagy 26 éves, csak egy $zaros kis tini, aki azt hiszi nem vonatkozik rá a törvény. Jogszerű volt az eljárás, személyi nélkül nem kapsz cigit, ez van!
2018. szept. 8. 07:54
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Így a 40-hez közel én már kifejezetten örülnék, ha elkérnék a személyimet a dohányboltban :)

De egyébként bosszút állni felesleges és nincs is miért, hisz neki muszáj elkérnie, ha úgy ítéli meg, neked meg meg kell mutatnod!A stílusa hagyhatott kívánni valót, viszont azt ott helyben kellett volna lerendezned, szerintem így utólag felesleges ezen rugóznod, csak magadat mérgezed a bosszúval és a haraggal. :)

2018. szept. 8. 08:42
 14/21 anonim ***** válasza:
94%

Menj vissza személyivel és mondd el neki hogy a stílussal volt problémád, nem azzal, hogy a személyit kérte volna.

Nem kell bosszút állni, felesleges is, sehova nem vezet.

Szóban kell tisztázni a konfliktusokat.

2018. szept. 8. 08:53
 15/21 anonim ***** válasza:
33%

Komolyan nem sikerült felfogni itt egyeseknek a sztorit? Nem az a baj, hogy személyi nélkül nem szolgálták ki, hanem, hogy ótvar, ocsmány stílusban küldték el.

Visszamész személyivel, és kéred a vásárlók könyvét, megírod a panaszod pontos időponttal, dátummal együtt.

2018. szept. 8. 13:31
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

#11, Magyarország egyetlen esküdtszéke se fog elítélni senkit, ha beletör egy fogpiszkát a zárba. Azonkívül be vannak kamerázva, igen - de odabent.

Nem azt kifogásolta a Kérdező, hogy nem szolgálták ki, hanem az eladó undorító ótvar ocsmány modorát. Ezért igenis elégtételt kell venni, csak a gyáva kis giliszták mondogatják, hogy bosszútállni szánalmas, azt hiszik, majd valami felsőbb hatalom igazságot szolgáltat...

2018. szept. 8. 13:39
 17/21 anonim ***** válasza:
Hol olvastatok ti undorító ótvar ocsmányt? A kérdezőnek gusztustalan maga az a tény, hogy kizavarták! Andersent meg a gyereketeknek meséljetek.
2018. szept. 8. 16:16
 18/21 anonim válasza:
Gyakorlatilag narancslét adhatott volna.
2018. szept. 8. 21:50
 19/21 anonim ***** válasza:

Narancslét se adhatott volna, mivel benn sem tartozkodhat az üzletben.

Egyébként kíváncsiak lennénk, hogy mit takar ez a gusztustalan mód amivel kizavart. Ha valóban olyan akkor kérd el a panaszkönyvet, de vigyél tollat is mert csak a panaszkönyvet köteles odaadni, tollat nem.

2018. szept. 8. 23:29
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt leginkább az a kérdéses, hogy mi volt az a stílus, ahogy "kizavarta". Látom meg is indult körülötte a vita. Mondjuk én jóhiszemű vagyok, és az első válaszomnál úgy értelmeztem, hogy a kérdezőt tényleg nagyon csúnyán zavarta, mit tudom én, olyan szavakkal, hogy "Takarodj innen, te taknyos!" és amit még szintén nem kell megbosszulni, de azért úgy jól esik az embernek utólag egy kis "erkölcsi győzelmet" szereznie (habár még az sem biztos, hogy egy utólagos személyi lengetés és szemrehányás erkölcsi győzelemmel érne fel, hiszen az sem éppen lovagias tett).

De simán lehet, hogy csak annyi volt, hogy "Elmúltál 18? -> Nincs itt a személyim... -> Akkor nem szolgálhatunk ki, azonnal hadd el az üzlethelyiséget! -> De én csak egy narancslevet... -> Sajnálom, menj ki!"

Amit viszont a kérdező "gusztustalan kikergetés"nek érzett...pedig nem volt az ilyen esetben.

Valójában talán mégsem kellene tenni még megjegyzést sem... Hanem legközelebb előkészítve vinni a személyit...

(Az meg már + hogy narancsléért vagy bármi nem dohánytermékért max akkor mennék a dohányboltba, ha pénzt szeretnék felváltani, vagy ha nagyon nincs a közelben, nekem meg nagyon kell...)

2018. szept. 8. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!