Mit gondolsz a nálad 15 évvel fiatalabb, illetve 15 évvel idősebb emberekről?
Figyelt kérdés
Kort is tüntess fel,köszi :)2018. szept. 7. 15:34
1/8 anonim válasza:
Hogy 15 évvel fiatalabbak illetve idősebbek.
Mit kéne gondolnom valakiről a kora alapján? Ennyiből még nem következik semmi az ember jellemét, viselkedését, stb illetően.
33/F
2/8 October15 válasza:
15 évvel fiatalabb: Illegális bármit is gondolnom. XD Amúgy nem nagyon rajongok a gyerekekért bár olyan 11-12 körül már 1-2-vel egész jól ki lehet jönni.
15 évvel idősebb: Semmi különöset, itt ember és ember között nagyobb difi van mint 11 évesen.
26F
3/8 anonim válasza:
35 éves vagyok.A nálam 15 évvel fiatalabbakat kedvelem,a 15 évekkel idősebbeket szintén.Ennyi😂
4/8 anonim válasza:
A nálam 15 évvel fiatalabbak vagy cukik vagy idegesítőek, az idősebbek... nos... felnőttek.
18/L
5/8 anonim válasza:
Nehezen lövöm be az emberek korát. A nagyon fiatalokról az jut eszembe, hogy gyerekek (felelősséggel tartozom ertük akkor is ha tök idegenek), az idősebbeket nehezen értem, talán emiatt kicsit tartok tőlük, de különösebben nem gondolok róluk semmit.
6/8 anonim válasza:
A 7 évesekről nem gondolok semmit, még most kezdik az általános iskolát. Ja, meg lassan ez lesz a szüzesség elvesztésének átlagos életkora ahogy a világ halad... A 37 évesek meg manapság legtöbb esetben karrieristák és bele vannak ragadva a mókuskerékbe. A koromat innentől aki kijárta a második osztályt ki tudja számolni. :D
7/8 anonim válasza:
15 évvel fiatalabb: Ekkor visszagondolok, hogy mi volt-, mit tettem-, és hova jutottam onnantól ide, csak szégyenkezek, valamint csodálkozom, hogy így elment már az idő.
15 évvel idősebb: ekkor jövök rá, hogy mennyire h× maradtam.
8/8 anonim válasza:
A 15 évvel fiatalabbak 27 évesek, ilyen korra már illett ezt-azt elérni (egy, kivételes esetben két MA diploma, PhD tanulmányok megkezdése, munkatapasztalat, esetleg család). Akiket ismerek, közülük felelőtlenebbek, mint én voltam ebben a korban. A 15 évvel idősebbek 57 évesek, ők már a gyerekeiket házasítják ki, nagyobb lakásba költöznek, vágják a centit a nyugdíjig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!