Mi ez az idegennyelv-mánia? Szégyen magyarul írni? Csak engem idegesít?
October15, épp ezen problémázok. Elintézed azzal, hogy egyzserűen így szokták hívni, annak ellenére, hogy van magyar megfelelője. Ugyanez van a creepy-vel is.
Erre mondom, hogy sznobság, és műveletlenség.
Akkor mi a creepy tökéletes megfelelője?
Illetve a Coach magyar megfelelője? [A higgy magadban csak te számítsz bullshit coach-ra gondolok és nem a tudom is én röpi edzőre. :D]
Akkor most sznob vagy műveletlen? :D Előbbiek általában egyben utóbbiak is. :D
Amúgy erősen kétlem, hogy műveletlen lennék csak nem vagyok akkora "nagymagyar", hogy 2 angol szótól identitás zavarom támadjon. :) Hmm vagy inkább nem vagyok akkora "kismagyar" ez esetben.
Biztos nem nézel tévét, de pont most volt egy mobilszolgáltató reklámja, ami tele volt angol kifejezéssel, a szelfi-től kezdve a nem tudom miig.
Egyből beugrott ez a kérdés itt a gyk-n.
Majd kigyűjtöm a szavakat és mondom mik, ez egy nagy szolgáltató, talán a Telenor, akiknek nyilván van felelősségük, hogy mennyire korcsosítják el a magyar nyelvet, de úgy tűnik az ő célközönségük jelenleg a 20-on éves korosztály, tehát az ő szlenges, angolos, nyelvén kommunikálnak feléjük, így nem érdekli őket.
Tehát minden ami picit is nem magyar a sátán ördögi tervének része. :D Értem. De akkor miért használtok román / német netet miközben koreai, finn, amcsi stb telókról írtok? :D Kínai ruhákban ülve.. XD
Álszentség lvl végtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!