Van itt olyan aki a sok csalódás miatt kiírtott magából minden érzelmet és sose lesz szerelmes senkibe?
Nem, többnyire túl tudom tenni magam a szakításokon elég könnyen.
Azt nem tudom, hogy milyen csalódások érthették azt, aki így érez.
Számomra a múltbéli kapcsolataim nem csak csalódást jelentenek, hanem egy szép emléket is, amit magammal hordozok, mégis elfogadom, hogy nem lehetett jövője, mert vagy én, vagy a másik fél ezt nem akartuk.
Alapjába véve úgy gondolom, hogy csalódások miatt még nem kell meghátrálni, bár ha valaki folyamatosan csalódik, és semmi pozitívat nem jelentenek számára a kapcsolatok, akkor megtudom érteni...
Nőként nekem is voltam csalódásaim, de erre nem az a reakcióm, hogy lemondjak az "egész férfi nemről". Nehezen tudom megérteni azokat, akik ilyen általánosítva gondolkodnak, ha ők csalódtak, akkor "az egész női nem olyan".
Én kiirtottam az érzelmeimet a bunkó, érzéketlen férfiak iránt. Inkább tartogatom, az olyan egyedeknek, akik megérdemlik, (ha létezik is ilyen ember) de nem általánosítok pár csalódás miatt és nem fogom rendes emberekre is kivetíteni azt a sérelmet, amit bunkók okoztak.
En ezen vagyok. Nem akarok jóba lenni senkivel,es senkitse szeretni ,csak max kedvelni,esetleg kihasználni.egész jol haladok.
(regen nagyon kedves voltam es jólelkű,de mar meguntam...sok sok csalódás.:))23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!