Amerikában ekkora baj van nőfronton? Nem pince kicsit, hogy a "happiest job of the year" az mondjuk a data scientist? Magyar verz lent
Figyelt kérdés
Szóval a legszexibb szakma az egy viszonylag komplex, agyizomlázzal járó, de jól jövedelmező programozói pozíció.
Ezek szerint ha az lennék akkor a legfontosabbat (peso) már nyújtottam is..XD
Elképzeltem magam egy pillanatra a legszexibb férfiak között, pusztán az agyam miatt...naneee
2018. szept. 1. 23:03
11/17 A kérdező kommentje:
részegen >próbálni< gyakorizni..
2018. szept. 2. 19:47
13/17 A kérdező kommentje:
am én is..csak nem akartam itt nyafogni..
és, mit gondolsz erről?
..mondjuk ezzel jól megkísértettem a gyk-s, "minden nő anyagias" c dumát lökő fiainkat, de ez van..
2018. szept. 2. 20:18
14/17 anonim válasza:
Szerintem a 'tökmindegy mit dolgozok, csak dőljön a lé, és akkor lesz nő' állapotból kellene átmenni a 'szeretem a munkámat, boldoggá tesz, mert kiteljesedhetek benne' állapotba. Akkor is lesz nő.
15/17 A kérdező kommentje:
pontosan
2018. szept. 3. 12:17
16/17 anonim válasza:
amúgy asszem nehéz úgy bárkit is megkísérteni, h senkinek nem jön át h mit akarsz.
Többiek: köszi, megnyugattatok, hogy nem az én értelmezőképességemmel van baj
(egyes voltam)
17/17 A kérdező kommentje:
látod? minden okkal van XD
2018. szept. 3. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!