A kisugárzás családi vonás? Öt fivér közül mindannyian erősek vagyunk ilyen téren, pedig külsőre meg hatalmasak a különbségek.
Figyelt kérdés
Más a szakmánk is, az észjárásunk, természetünk, humorunk, stb..2018. szept. 1. 18:03
1/3 anonim válasza:
Lehet mindannyitok jófej, vagány pasi, meg ha rutinosak vagytok az emberi kapcsolatokban, akkor az nyerő szokott lenni.
De nem családi vonás, én pl szöges ellentéte vagyok az öcsémnek.
2/3 anonim válasza:
Nem hiszem, édesapámék szintén öten vannak fiúk (micsoda véletlen! :D), és náluk hárman nagyon karizmatikusak, ketten viszont épp ellenkezőleg. De igazából a tesóim meg én sem vagyunk egyformák. :)
3/3 anonim válasza:
Én nem családi vonásnak inkább megfelelő családi környezetnek mondanám. Ha pl. valaki egy nagyon rossz környezetben nő fel onnan elég nehéz kiszakadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!