Te nyitott szemmel jársz? Észreveszel ilyeneket?
Voltam segíteni egy ismerősnél pár napot és áthívott egy szomszéd középkorú férfit is.
Ahogy dolgozunk rá kellett jöjjek, hogy az a piás, dohányos, elhanyagolt, fogatlan fószer a hozzám leginkább hasonló 3 ember között kell helyet kapjon..
Szinte totál én vagyok, munkamorál, ötletek, fogások, társalgás, empátia, stb..
Igaz, hogy én többre vittem (még ez sem igaz mert a jólét nem minden) de ott-akkor sokat erősödött bennem a régebbi döntésem, hogy nem ítélek külsőről..
Természetesen elfogadtam, hogy meghívott sörre a kis egyszerű odújába, igaz majd el robbant a cigifüsttől a fejem (fáj tőle) de mégis vhogy jólesett, hogy valakivel egy nyelvet beszélek..
Voltatok így?
Erősen lesajnáló hangvételű a szöveged az illetővel kapcsolatban, a szimpátia ellenére is. Ne ítélkezz, mert nem tudhatod, hogy 10-20 év múlva te hogy fogsz kinézni.
Lesz e fogad, vagy bármilyen lakásod. Az, hogy "többre vitted" semmit nem jelent, ha holnap elüt egy busz. Akkor ő vitte többre, mert él, te meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!