Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan vessek véget a függőség...

Hogyan vessek véget a függőségnek? ( Számítógép)

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem köt le semmi, munka után hazajövök, gépezek, alszom(későn persze, így reggel fáradtabban megyek munkába). Ha nem gépezek barátnőmmel vagyok. Viszont vele is sokszor eszembe jut a gépezés, szeretek játszani, de nem normális, hogy ezzel telik el az egész napom, munkából ezért sietek haza,nem megyek edzeni, nem foglalkozom mással, pedig lenne mit csinálnom, tovább szeretnék tanulni, nyelvvizsgát letenni, de inkább a gépezést választom, minthogy leüljek tanulni. Sajnos évek óta ez megy, volt amikor kevesebb időt töltöttem a gép előtt, de utána megint ráfüggtem. Ezen jár az agyam majdnem egész nap. Orvoshoz nem szeretnék fordulni egyenlőre.

Mivel a munkahelyem sem szeretem, szeretnék váltani, többet keresnék de kevesebb szabadidőm lenne, arra, hogy elcsesszem az időm a gépezéssel, bár sokszor barátnőmmel vagyok a szabadidőmben, de mégis a fejemben van ez a szempont is, hogy kevesebb időm lesz gépezni. Ideje változtatni ezen, de hogyan álljam meg, hogy ha időm van ne gépezéssel töltsem?

Aki volt hasonló helyzetben, vagy tudna tanácsot adni, az írjon nyugodtan.

22/f

2018. aug. 30. 23:36
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) Elszoktam járkálni itthonról barátnőmmel is, sosem mondok le programot mert gépezni akarok vagy ilyesmi. Inkább tényleg az, hogy nincs olyan dolog ami lekötne rendesen, ezen próbálok változtatni majd.
2018. szept. 1. 20:09
 12/12 anonim ***** válasza:
Mikkel játszol? Sajnos nincs egyszerű dolgod. Jelenleg van barátnőd, de ennyi idős korban kérdéses meddig. A játékokra ha valaki fogékony hiába ad neki tanácsot olyan aki nem. Én is sokmindennel játszottam, de letöröltem a játékokat és ennyi, aztán jött az ezotéria, aminél jobb lett volna ha a számítógépes játékoknál maradok, mert a vonzás törvénye és egyéb baromságokba vetett hit is egy útvesztő. A lényeg nem a virtuális játék az egyetlen és a legrosszabb amivel találkozhatsz és ha egy olyan passz alakul ki el is szigetelődhetsz újabb ismerkedések elől. Maximum tapasztalatokat oszthatnak meg veled mások fórumon, mivel ahány ember annyi féle. Megoldást neked kell találnod erre.
2020. jan. 25. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!