Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti hogyan vagytok a megbocsájt...

Ti hogyan vagytok a megbocsájtással?

Figyelt kérdés
Én rájöttem, hogy nem tudok megbocsájtani, igen, ha kell bocsánatot kértem, de aztán mindég eszembe jutott, és felemlegettem, és sokszor bosszút is álltam, szóval hiába bocsájtok meg, később olyan mintha nem emlékeznék rá, megmarad bennem a seb, gyerekkoromban vallásosan neveltek, most visszatérnék, de nekem nem megy a megbocsájtás hosszú távon senkivel
2018. aug. 29. 16:25
 1/5 Havasy Dániel válasza:
Érezd át a másik helyzetét. Gondolj bele úgy, hogy biztos, nem akart téged megbántani. Eleinte nehéz, de később már bele se fogsz gondolni, hogy bármikor is haragudnál bárkire
2018. aug. 29. 17:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Na ééés? Te ilyen ember vagy. Pont. Nem tudsz megfelelni bizonyos kívánalmaknak, mert nem internalizáltad őket. Ennyi. Legalább nem lettél képmutató, és nem játszod el, hogy jó ember vagy. Ez is valami!

Haladj tovább az utadon, és cipeld magadban az évek alatt felgyűlt mérgeket. Majd csak lesz valahogy...

2018. aug. 29. 18:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Magammal szemben nem tudok bizonyos dolgokkal kapcsolatban megbocsátani.

Másokkal szemben meg nem érdekel a dolog, mert hiszek a Karmában.

2018. aug. 29. 18:48
 4/5 anonim ***** válasza:

mindenkinek nehéz..

attól, hogy megjegyzed tanulságnak, nem kell bosszút állni..

2018. aug. 29. 20:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Isten megbocsát. Én nem.
2018. aug. 30. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!