Fiú lány barátság? Szerintetek mit tegyek?
Van egy (fiú) munkatársam akivel jól kijövünk. Én kedvelem őt szerintem ő is engem. Nekem van barátom akit szeretek ezt ő is tudja.
Nem tudom eldönteni, hogy ő mit szeretne tőlem én csak normális munkakapcsolatot akarok semmi több, viszont néha tesz vagy mond olyat amivel összezavar és elgondolkodom rajta hogy lehet hogy ő többet akana vagy csak beképzelem magamnak? Pl. Van amikor kettesbe akar velem lenni külön hív beszélgetni, azt is mondta hogy engem kedvel a legjobban és azt remelte nincs barátom hátha kialakult volna köztünk valami, erre nem mondtam semmit ő pedig azt mondta ne vegyem komolyan csak viccelt mert mindenkivel ezt teszi. Nagyon figyelmes mindig megkérdezi, hogy vagyok micsinálok a hétvégen stb de ezt mindenkitől megkérdezi ezért gondoltam azt hogy csak figyelmes de mostanába amiket mond vagy tesz néha furán néz rám zavarba hoz és kicsit kellemetlenül érzem magam vele félek tőle ami eddig nem fordult elő. Nem tudom hogy az hogy csak én barátságot akarok tőle és félek, hogy ő többet az zavart-e össze ennyire.
Azon gondolkodtam, hogy elé állok és rákérdezek, hogy ő mit akar tőlem? Nem tudom mit tegyek szerintetek??
Köszönöm a válaszokat.
Teljesen igazatok van de én tőle nem szeretnék barátságon kívül semmit és a barátomat nem hagynám el senkiért sem ezen nem is kellene elgondolkodnom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!