Egy lánnyal programot akarunk csinálni Vasárnapra. Nincs ötletem. Javasolnátok programokat?
Figyelt kérdés
Színház meg múzeum ilyesmi nem vonzza.2018. aug. 27. 17:36
2/7 anonim válasza:
Cukrászda-sütizés, kávézás, séta a közeli parkban vagy a Duna parton.
Nézz körül hátha lesz valamilyen kisebb fesztivál, (pl: gasztrofesztivál) bármilyen esemény, esetleg elmehetnétek kirándulgatni, túrázni.
Én művészlélek vagyok, nekem a színház is tetszene, de a fentebb említettek is jók lennének.
3/7 anonim válasza:
Margit-sziget, Római part, Halászbástya, Vár, Városliget, Szentendre, Libegőzés Bármi.. főleg, hogy jön a jó idő, tenger lehetőség.
4/7 anonim válasza:
Mozi, séta egy nyugis helyen (de lehetőleg ne egy kihalt sikátorba vidd elsőre...oda én biztos nem mennék), sütizés egy cukrászdában,pizza egy pizzériában, stb.
5/7 anonim válasza:
2-es,3-as!
És mi van,ha pl.kanizsaiak?Ott nincs is Duna,meg Margitsziget,meg libegő.
6/7 Gugu Gabor válasza:
Merre felé vagytok megtalálhatóak?
Esetleg baráti társasággal sütögetés? Társas? ilyesmi?
Először azért érdemes lenne tisztázni milyen nyelven Java, C? (bocs) :)
7/7 A kérdező kommentje:
Budapest és környéke. Köszi mindenkinek
2018. aug. 28. 07:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!