Milyen egy gimis gólyatábor? Én kicsit parázok.
Sziasztok!A napokban megyek gólyatáborba. 4 napos. Éés nagyon félek attól, hogy mennyire fogom jól érezni magam. Viszonylag nyitott vagyok, és könnyen ismerkedem de ha valami nem tetszik, akkor nem tudom nem kimutatni az érzéseim. Az meg a másik hogy nem szeretek alkalmazkodni másokhoz. És ugye táborokban nem árt...😅
A lényeg. Ti mennyire éreztétek jól magatokat? Milyen programok voltak? Meg úgy... hogyan 'nézett ki' ez az egész tábor nektek?!
Ui. szerűség: voltam már több ottalvós táborban, de egyikhez sem kötnek olyan huuuu de jó élmények. Lehet ezért parázok ettől is.😥😅
Kérdező, ha annyira azért nem parázol tőle, hogy inkább kihagyd, akkor érdemes adni neki egy esélyt, hátha jó lesz, hátha később bánnád, ha nem mennél.
De aki inkább nem megy, azt is meg tudnám érteni diákként is, szülőként is, tanárként is. Annyira azért nem életbe vágóan fontos ott lenni.
A miénk borzalmas volt anno. A szállás egy kész botrány volt: egy kisebb hadseregnyi fiatal egy kicsi szobában, egyetlen közös WC-vel, ami rögtön abból a helyiségből nyílt. Értelemszerűen, aludni sem lehetett a jó illatoktól, és mivel zár sem volt a budi ajtón, véletlenül mindenki mindenkire rányitott :D Mivel értelmesebb társaság voltunk, nem volt gusztustalankodás, verekedés, megalázás stb.., de anélkül is maga volt a pokol. Leendő osztálytársam viszont egy sem volt velem abban a szobában, összekutyulták a tagozatokat és véletlenszerűen osztottak be minket. Ennyit az ismerkedésről.
A hajnalban kelés és a meglehetősen brutális tempójú reggeli futás és torna sem volt valami kellemes. Összességében talán egyetlen egy jó program volt. Neked viszont sok sikert kívánok, talán nálatok jobban szervezik meg a dolgot.
Miénk 2 napos volt, huh...
A szállás nagyon retkes volt, csótányos, bogaras, hideg, fűtés sem volt, fekete ágy(a kosztól), ágyneműt nem kaptunk, bűz, hangyák, undorító körbe hugyozott/hányt/fosott wc, használhatatlan zuhanyzó, gyomorforgató volt.
Ezen kívül össze akartak zárni a 2 lány osztálytársammal+ 3 idióta ribivel egy szobába, szóval éjszaka inkább hárman átszöktünk az osztálytársainkhoz, de amíg szöktünk az ablakon az egyik ribi a kezemre vágta az ablakot, és majdnem eltört az egyik ujjam, egész éjszaka zseblámpás tanárok jártak mindenfelé, és reggel szobaellenőrzés volt, de addigra már visszaszöktünk, volt mindenféle szar, másnap több órás túra(hót másnaposan), azt hittem rosszul leszek, meg több órás áhítat, közös ének meg ilyen fas zságok, amik senkit nem érdekelnek. Összeségében annyira nem volt rossz, a buszon visszafelé, mondjuk 5 percenként elaludtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!