Mi lenne velünk ha megsemmisülne a Föld?
Szerintem meg egy embernek a gyerekkora a legfontosabb. Azt sajnos csúnyán el lett rontva. Visszacsinálni ugye nem lehetséges, hiába akarnék most jobbá tenni semmi beleszólásom nincs. Igazából a felnőtt élet egy nagy semmi.

Azt mondd meg nekem, hogy ha ennyire utálod az életed, akkor minek élsz? Nem akarlak semmire buzdítani, de ha valaki örülne ha meghalna az miért nem tesz valamit a "boldogságért"?
14#
Igazad van, tényleg hatalmas szégyen, hogy manapság nem verjük agyon egymást kőbaltával. Szép és jó dolog idealizálni az ősközösséget, csak köze sincs a valósághoz. Tudod, Ötzit is meggyilkolták.

#16 nem erről beszéltem, hanem hogy technológiailag fejlődtünk ugyan, de ideológiailag nem. Momentán is két vödör szar közül kell választani: kapitalizmus és kommunizmus. Ezek közül egyik se emberbaráti.
Azzal van baj, hogy a kőbalta szintjén vagyunk, csak épp Kalasnyikovval.
"Mint faj, nem vagyunk épelméjűek. Ha kettőnél többen vagyunk, pártot alapítunk, és indokot keresünk a gyilkolásra. Pont erre való a vallás meg a politika..."
/A Köd, 2007/
Gondolkozz el rajta. A lepontozást visszaadtam.

17#
Tudsz jobbat, mint a két szar?

Igen, tudok. NEM kell egyik vödör szart se megenni. Nahát! Áj em ö fákin dzsíniösz!
Ha az emberiség megrekedt volna ezen a kétbites szinten, hogy ez van, ezt kell szeretni, valahol még mindig a kora középkori feudalizmus szintjén tartanánk. Vagy még ott se.
Mert nem vagyok eléggé bátor hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!