Normális ez 20 éves létére hogy olyan mint egy kisgyerek?
Figyelt kérdés
20 éves és úgy viselkedik mint egy óvodás. Szinte egész nap meséket néz: Scooby-Doo, Pöttöm kalandok, Tom&Jerry, Popeye, Flúgos futam. Ezeket nézi általában. Amikor örül mindig azt mondja hogy szkubidubiduu! Szinte egész nap fekszik, életképtelen. Egszerűen nem tudok mit kezdeni vele. Tavaly fejezte be az iskolát, munkát nem talál. Előszedte a régi vizipisztolyát is és játszik vele. És akar venni távirányitos autót is.2018. aug. 25. 09:24
21/23 anonim válasza:
Mondd meg neki hogy sürgősen keressen munkát, biztosan találna valamit. Pl árufeltöltőnek még mindig elmehet, ha a szakmájában nem tud elhelyezkedni. Ha ezt nem teszi meg, mehet az utcára, mert te a továbbiakban nem fogod anyagilag támogatni. 1 éve otthon fekszik, ha nem teszel valamit, még 10 év múlva is te fogod eltartani.
22/23 A kérdező kommentje:
Mint már irtam nekem nem baj ha nincs munkahelye. De akkor meg itthon dolgozna, házi munkák, kerti munkák, számlák befizetése, vásárlás. Ha ezeket elvégezné én már elégedett lennék.
2018. aug. 25. 19:43
23/23 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy ha már munkahelye nincs, dolgozzon otthon, különben kirakod, oszt mehet ahova akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!